20 / 07 / 2024

izmirde kruvaziyer seferleri

izmirde kruvaziyer seferleri

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizminde savaş bölgesinden uzak duran gemilerin İzmir'e yöneldiğini dile getirdi. Demirtaş, yılın ilk yedi ayında İzmir'e 78 sefer düzenlendiğini belitti.

Konya-İstanbul YHT seferleri 17 Aralık'ta başlıyor!

Konya- İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri, Mevlana'yı anmak için düzenlenecek Şeb-i Arus törenlerinin yapılacağı 17 Aralık günü başlıyor...

Çeşme kruvaziyer turizminin en uygun limanlarından biri!

ULUSOY Liman İşletmeleri Bölge Müdürü Can Özgen, Çeşme'nin kruvaziyer turizmi açısından Ege Denizi’ndeki en uygun limanlardan biri olduğunu söyledi...

Kruvaziyer için limanlar yetersiz!

İZMİR İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açıklanan rakamlara göre geçen yıl 198 kruvaziyer gemisinin yanaştığı İzmir'e 481 bin turist deniz yolu ile giriş yaparken, bu yılın ilk 11 ayında 135 kruvaziyer gemisi ile 327 bin turist geldi.

Saltuk Kocabaş: Kruvaziyer'de ana liman İzmir seçilirse büyük sıçrama yapar!

İzmir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından açıklanan rakamlara göre geçen yıl 198 kruvaziyer gemisinin yanaştığı İzmir'e 481 bin turist deniz yolu ile giriş yaparken bu yılın ilk 11 ayında 135 kruvaziyer gemisi ile 327 bin turist giriş yaptı

Bodrum Datça feribot seferleri sona erdi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin turizm sezonunun aksamaması için 14 Haziran’da başlatmış olduğu Bodrum-Datça feribot seferleri sona erdi. 4.5 ay içinde 43.053 yolcu ve 12.017 araç Bodrum-Datça arasında seyahat etti.

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi!

Hopa'da gündem kruvaziyer turizmi. Turistlerin, Hopa Limanı üzerinden Artvin'in tarihi ve turistik yerlerini gezmeleri ve böylece İl'de de yeni bir Turizm hareketliliğinin başlaması temelinde çalışmalara başlandı.

Çeşme Kruvaziyer yolcusu bekliyor!

Çeşme'de düzenlenen sektör toplantısında kruvaziyer turizmi değerlendirildi. Üyeler, kruvaziyer turizmi ile 2012 yılında tanışan Çeşme'nin bu pastadan daha fazla pay alabilmesi için dünyada tanıtımının artırılması gerektiğini dile getirdi

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

1964 yılında körüklü troleybüsün tecrübe seferleri yapılmış!

1964 yılında İstanbul sokaklarında ilk defa körüklü bir troleybüs tecrübe seferi yapmış. Bir İtalyan firması tarafından iki aylığına gönderilen, 450 bin lira değerindeki körüklü troleybüsün tecrübe seferleri yapılmış.

Antalya Limanı kruvaziyer turizminde sezonu kapattı!

Kruvaziyer turizmin önemli duraklarından olan Antalya Limanı Port Akdeniz, kruvaziyer sezonunu Bahama bayraklı Amadea isimli yolcu gemisiyle kapattı. Liman, 2014 sezonunu 65 yolcu gemisiyle kapatmış oldu...

Arifiye-Pendik arası tren seferleri yeni yılda hizmete başlıyor!

Devlet Demir Yolları Genel Müdürü Süleyman Karaman, iki yıl önce Ankara-İstanbul arası Yüksek Hızlı Tren çalışmaları kapsamında seferleri durdurulan Adapazarı-Haydarpaşa hattının yeni yıldan itibaren Arifiye-Pendik arası hizmet vereceğini açıkladı.

1963 yılında Haliç vapur seferleri kaldırılacakmış!

1962 yılında alınan kararla Haliç'te vapur seferleri kalkacakmış. 1963 yılından itibaren eski gemiler hurda olarak satılacakmış, yeni gemiler ise Boğaz'ın iki yakası arasında servise konacakmış.

Alanya'da kruvaziyer turizmine Ortadoğu darbesi!

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde kruvaziyer turizmi, Ortadoğu ülkelerindeki karışıklık nedeniyle en kötü sezonunu yaşadı. Alanya Limanı, Ortadoğu ülkelerindeki savaş ve gerginlikten en çok etkilenen limanlardan biri oldu.

izmirde kruvaziyer seferleri Haberi

izmirde kruvaziyer seferleri

İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, kruvaziyer turizminde savaş bölgesinden uzak duran gemilerin İzmir'e yöneldiğini dile getirdi. Demirtaş, yılın ilk yedi ayında İzmir'e 78 sefer ile 190 bin 28 kruvaziyer yolcusunun geldiğini belirtirken Ortadoğu'da süren çatışmalar nedeniyle MSC ve Costa'nın İzmir'e 10 yeni sefer eklediğini kaydetti.


Posta...