06 / 07 / 2024

izmire üçüncü şehir hastanesi

izmire üçüncü şehir hastanesi

İzmir'in sağlık turizminde ivme kazanmasını sağlayacak olan Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatı devam ederken Güney Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nin de bir şehir hastanesi üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı! Hangi şehir, kaçıncı sırada?

1 milyonun üzerinde katılımcıyla yapılan bir zeka testinde Türkiye'nin en zeki şehirleri açıklandı iddiası sosyal medyada da gündem oldu. Peki hangi şehir, kaçıncı sırada?

Antalya'da geçen sene 99 bin konut el değiştirdi!

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin Antalya'nın 2021 yılında 99 bin 3691 konut satışıyla dördüncü şehir olduğunu söyledi.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Göztepe Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Şehir Hastanesi bugün kapılarını açıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan Göztepe Şehir Hastanesinin ilk etabı, yarın hizmete açılıyor.  

Moskova'da lüks konut fiyatları yüzde 4,2 arttı!

Moskova'da lüks konut fiyatlarında 2020'nin ilk çeyreğinde yüzde 4,2 artış yaşandı. 2019'un 4. çeyreğinde 47'nci sırada olan Moskova, 2020'nin ilk çeyreğinde elit konut fiyatlarının en çok arttığı üçüncü şehir oldu...

Şehir planlaması bütüncül yaklaşımla ele alınmalı!

Dünya Şehircilik Günü kapsamında açıklamalarda bulunan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, şehir planlamasının bütüncül bir yaklaşımla ele alınması gerektiğini vurguladı...

Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

İstanbul'un ilk, Türkiye'nin dördüncü şehir hastanesi olan Başakşehir Şehir Hastanesinin inşaatı hızlandı. 2020 yılının ortalarında hizmete açılacak hastanenin, yüzde 40'ı tamamlandı.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Akıllı şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada!

Şehirlerin yaşabilirliğini artırmak, sevilen ve yaşanır şehirler inşa etmek akıllı şehir projeleri ile mümkün. İstanbul, en akıllı 180 şehir sıralamasında İstanbul 104'üncü sırada.. 

Millet Bahçesi dünyanın en büyük 3’üncü şehir parkı olacak!

Ekim ayında kapanacak olan Atatürk Havalimanı’nın arazisinin akıbeti Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamasının ardından netlik kazandı. Erdoğan, arsaya “Millet Bahçesi” adında yeşil alan yapılacağını açıkladı. 

Kırşehir'de son 15 yılda 3 binden fazla konut yapıldı!

AK Parti Kırşehir 6. Olağan İl Kongresi dün akşam gerçekleştirildi.  Başbakan Binali Yıldırım,Aşık Paşa Spor Salonu'nda düzenlenen partisinin 6'ncı olağan il kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. 

Kırşehir'de TOKİ Konutları inşaatı devam ediyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Kırşehir Belediyesi'nin 2010 yılında başladığı inşaatın üçüncü etabında yer alan 1.126 konutun inşaat çalşmaları devam ediyor.

izmire üçüncü şehir hastanesi Haberi

izmire üçüncü şehir hastanesi

Sağlık Bakanlığı'nın Bayraklı'nın ardından Buca'da da şehir hastanesi inşa etmeyi planladığı öğrenildi. Proje detayları henüz netleşmeyen hastanenin ilk etapta 1500 yatak kapasiteli olmasının planlandığı dile getirildi. Tepecik Sağlık Kampüsü'nün de önümüzdeki yıl yapılması planlanıyor. 


2 yıldır yer aranıyor 


Bakanlıktan alınan bilgiye göre kentin güney aksına hizmet edecek dev sağlık kampüsünün yerini belirleme çalışmaları yaklaşık 2 yıldır sürüyor. İlk olarak Güzelbahçe'de arazi bakan bakanlık, rotayı Buca Tınaztepe'ye çevirdi. Şimdilik "Kampüs Şehir Hastanesi" ismi verilen projenin detayları önümüzdeki aylarda belli olacak. Hastanenin Buca Seyfi Demirsoy, İzmir Katip Çelebi Atatürk Eğitim ve Araştırma ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin yükünü hafifletmesi hedefleniyor.  


Bayraklı'da dronelu denetim


Bayraklı'da kurulacak Şehir Hastanesi için temel kazma çalışmaları devam ederken, İzmir İl Sağlık Müdürü Ayhan İzzettinoğlu çalışmaları hava aracı drone...