27 / 04 / 2024

İzmirin stat sorunu çözüldü mü

İzmirin stat sorunu çözüldü mü

Türkiye'nin pek çok iline Avrupa standartlarında statlar pılırken, Alsancak Stadı'nın da yıkılmasıyla İzmir'de sadece 1971 yılında yapılan Atatürk Stadı kaldı.

İzmir'in stat sorunu ne zaman bitecek?

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

Gaziantepspor'un stat sorunu çözülmüyor!

Gaziantepspor'un yeni stadındaki eksikliklerin giderilmemesi nedeniyle yönetim ikinci yarıdaki maçlarını Mersin'de oynamak için harekete geçti.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

İzmir'in stat sorunu çözüldü mü?

Türkiye'nin pek çok iline Avrupa standartlarında statlar pılırken, Alsancak Stadı'nın da yıkılmasıyla İzmir'de sadece 1971 yılında yapılan Atatürk Stadı kaldı.

Dikili Erdal İnönü Stadı'na suni çim döşendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi. Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

İzmir Erdal İnönü Stadı'nın zemini yenilendi!

İzmir'in profesyonel futbol kulüplerinin stat sorunu her geçen gün büyürken bir sevindirici haber Dikili'den geldi.Dikili Erdal İnönü Stadı'nın zemini, FIFA normlarına uygun son jenerasyon suni çime sahip oldu.

Beşiktaş stat inşaatı durduruldu mu?

Beşiktaş'ın stat inşaatı, çatı projesinde yüksekliğin aşıldığını iddiasıyla durduruldu. Beşiktaş’a göre ise yükseklik, Anıtlar Yüksek Kurulu’nun onay verdiği rakamın 1.3 metre altında. Kulüp yetkilileri, sorunu çözmeye çalışıyor.

İzmirli taraftarlar stat istiyor!

Alsancak Stadı'nın kapatılması sonrası stat sorunu yaşayan İzmir'deki 6 futbol kulübünün taraftarları, Cumhuriyet Meydanı'nda ortak protesto yaptı. Taraftarlar, yetkililere 'bir an önce çözüm' çağrısı yaptı.

İzmir'de 6 farklı kulübün taraftarları stat sorunu için yürüdü!

İzmir' de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihalesi gerçekleşti...

Alsancak Stadı için seferberlik!

İzmir’de yaşanan stat sorunu yüzünden iç saha maçlarını çevre il ve ilçelerde oynamak zorunda kalan İzmir kulüplerinin sıkıntısı doruğa çıkarken Altay Başkanı Aslan Savaşan, Alsancak Stadı için seferberlik ilan etti.

Pendik Statü Park ödeme planı!

Pendik Statü Park ödeme planı haberimizin içerisinde bulunuyor. Toplam 218 adet konuttan meydana gelen Statü Park Pendik projesinde dairelerin fiyatı 196 bin TL'den başlangıç gösteriyor

TOKİ'nin stat inşaatları devam ediyor!

TOKİ'nin stat inşaatları devam ediyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu!

2 Nisan 2014 tarihinde ve 28960 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2014 / 5933 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği Statüsü yürürlüğe konuldu...

İzmirin stat sorunu çözüldü mü Haberi

İzmirin stat sorunu çözüldü mü

İzmir'in tarihi Alsancak Stadı, 2014 Ağustos ayında yapılan depreme dayanıklılık testini geçememiş, stadın can güvenliği bakımından riskli olması nedeniyle kapatılmıştı. 2015 yılının Hart ayında Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü'ne talimat göndererek, statta yıkım işlemlerini başlatmıştı. Yıkımın ardından yeni projenin başlanacağı ve 2016-17 futbol sezonuna yetiştirileceği bildirilmesine rağmen halen stadın ihalesi yapılmadı. 


SORUN ÇÖZÜLMEDİ 

2016-2017 sezonunun açılmasıyla, İzmir'in köklü kulüpleri yine statsız kaldı. Stat sıkıntısının bitmediği İzmir'de, kulüpler, tesis yönünden yine geride kaldı. Alsancak Stadı'nı kullanan Göztepe, Altay, Altınordu ve Karşıyaka yeni sezona yine statsız girdi. İki sezondur göçebe olmaya devam eden İzmir kulüplerinin Süper Lig hayali, yine zora düştü. Taraftarların futboldaki en büyük etken olduğunu bilen kulüp yöneticileri, çözümü yine tek başlarına aramak zorunda kaldı. Atatürk...