03 / 05 / 2024

İzmirin tramvay ihalesini kim kazandı

İzmirin tramvay ihalesini kim kazandı

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9.7 km'lik Alaybey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesinin sonuçlandığını açıkladı. Gülermak firmasının kazandığı İzmir'in tramvay projesi 36 ayda tamamlanacak...

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

Çiğli Tramvayı ihalesini hangi firma kazandı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği Çiğli Tramvayı Yapım İhalesinin kazananı belli oldu.

Durmazlar Holding, Bükreş'te tramvay ihalesini kazandı!

Romanya'nın başkenti Bükreş'te yapılan 180 milyon avro değerindeki tramvay ihalesini 99,61 puanla 15 Mart 2019'da teklif veren Durmazlar Holding kazandı...

Fas’ta tramvay hattı ihalesini Yapı Merkezi firması kazandı!

Kazablanka Belediyesi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Kazablanka şehri 2’inci etap tramvay hattı ihalesini Türkiye’den katılan Yapı Merkezi firmasının kazandığı belirtildi.

Bursa T2 Tramvay Hattı için imzalar atıldı!

Kent meydanı ile otobüs terminalini birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 Tramvay hattı ihalesini kazanan Ultra Teknoloji, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladı.

Bursa T2 tramvay hattına kavuşuyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kent Meydanı ile Terminal arasını ile birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 tramvay hattı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.

Bursa T2 Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kent meydanı ile otobüs terminalini birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 Tramvay hattı ihalesini kazanan Ultra Teknoloji, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile sözleşme imzaladı

Bursa yeni tramvay hattına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kent meydanı ile terminal arasını birbirine bağlamak amacıyla projelendirilen T2 tramvay hattı ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı.

Kocaeli Tramvayı'nı Durmazlar Makine üretecek!

Bursa Dünyanın 7'nci tramvay markası olan İpekböceği ile Türkiye'nin ilk yerli tramvayını üreten Durmazlar Makine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin açtığı tramvay ihalesini 19 milyon 740 bin euroluk teklifle kazandı.

Bursa T2 tramvay hattı ihalesine 13 firmadan teklif!

Bursa'da raylı sistem yatırımlarına da ağırlık veren Büyükşehir Belediyesi, konforlu ve kesintisiz ulaşımı Terminal'e kadar uzatacak olan T2 tramvay hattının ihalesini de yaptı.

Kocaeli tramvay hattı ihalesini Gülermak kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Tramvay Hattı ihalesi sonuçlandı. Tramvay günde 16 bin yolcu kapasitesi ile kent trafiğini rahatlatacak.

Kocaeli tramvay hattı ihalesini Gülermak kazandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Tramvay Hattı ihalesi sonuçlandı. Sekapark ile Otogar arasında 7,2 kilometre uzunluğunda bir güzergahta yapılacak.

1985 yılında hızlı tramvay ihalesini İsveçliler kazanmış!

1985 yılında yapılan hızlı tramvay ihalesini ASEA adlı İsveç firması ile Türk Yapı Merkezi kazanmış. Aksaray-Küçük Sanayi Bölgesi arasında, 7 kilometrelik tramvay sistemi 38 milyar liraya mal olacakmış.

İzmirin tramvay ihalesini kim kazandı Haberi

İzmirin tramvay ihalesini kim kazandı



İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 12.6 km'lik Üçkuyular-Halkapınar ve 9.7 km'lik Alaybey-Mavişehir tramvay hatlarının ihalesinin sonuçlandığını açıkladı. Gülermak firmasının kazandığı ihalenin vagonları Durmazlar Makina firması tarafından Bursa'da üretilecek. 


İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Kent içi toplu ulaşımı rahatlatmak amacıyla yapmayı planladığı 12.6 kilometrelik Halkapınar - Üçkuyular ile 9.7 kilometre uzunluğundaki Karşıyaka Alaybey - Mavişehir tramvay hatlarının yapımını öngören ihale sonuçlandı. Yerli ve yabancı firmalar, konsorsiyumların yarıştığı ihaleyi Türk firması Gülermak Ağır Sanayi ve İnşaat Taahhüt Firması, yapım işleri için verdiği 182 milyon 144 bin 261 TL ve 38 vagon ve yedek parçalar için teklif ettiği 69 milyon 153 bin 255 Euro ile kazandı. İhale sonucu tebligatları katılımcı firmalara gönderildi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu, toplam 23.5 kilometre uzunluğundaki tramvayların ihalesinin sonuçlandığını açıkladı. 

İhalenin umduklarından...