03 / 05 / 2024

İzmirin turizm tanıtımı

İzmirin turizm tanıtımı

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, İzmir turizminin öksüz bırakıldığını belirterek İzmir için ciddi bir stratejik tanıtım yapılması gerektiğini söyledi.

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sfera Turizm Tanıtım Organizasyon Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vittorio Zagaıa tarafından kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı faaliyete başlıyor!

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının Teşkilatı’nın Çalışma Esasları Hakkında Yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmeliğin yayımlanması ile Ajans'ın fiilen çalışmaları başlamış oldu...

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini taşıdı!

Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi bugün merkez nakli işlemini gerçekleştirdi. 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Rıdvanoğulları tarafından kurulan Frigya Seyahat Tanıtım Ve Turizm Limited Şirketi merkezini Avcılar'a taşıdı. 

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joys Turizm İnşaat Taahhüt Tanıtım Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Muhammet Çağrı Daral tarafından kuruldu.

Barbaros Reserve Residences'ın tanıtım partisi yapıldı!

Sera Group’un yüzde 50 ortaklığının olduğu Peska Turizm Yatırım A.Ş.'nin Bodrum Yalıçiftlik' deki 100 milyon dolarlık yatırımları 'Barbaros Reserve Residences' Gayrimenkul projesinin tanıtım partisi 16 Haziran Cumartesi günü Barbaros Koyu'da yapıldı. 

Alanya, Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda tanıtım yapacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya markası ile 20’nci kez 63 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Mersin Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı projesiyle markalaşacak!

Mersin iş dünyası, tarım, turizm, lojistik, sanayi ve ileri teknoloji gibi öne çıkan alanlarda markalaşmak için Tanıtım Eğitim ve Kalkınma Vakfı projesine umut bağladı.

3. Havalimanı tanıtım filmi yayınlandı!

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan dünyanın en büyük havalimanın tanıtım filmi yayınlandı.

Muğla Kaunos Antik Kenti'nin tanıtımına önem verilecek!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi sınırları içinde bulunan, bir diğer adı da "Kbid" olan Kaunos Antik Kentinin tanıtımına önem verilecek.Kaunos Antik Kenti bölgenin önemli turizm noktalarından olma özelliği taşıyor.

Turizm Tanıtma Vakfı Alanya bölge tanıtımına katkı sağlıyor!

Her yıl 20’den fazla uluslararası fuarda boy gösteren Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) yetkilileri yabancı basın mensuplarını Alanya’ya çekerek bölge tanıtımına önemli katkı sağlıyor.

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de, 17 Mart 2015'te Kubilay Öztürk, Ahmet Malkadı ortaklığında kuruldu.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

İzmirin turizm tanıtımı Haberi

İzmirin turizm tanıtımı

İzmir turizminin sorunlarını dile getiren ve bu problemlerin çözümüyle ilgili önerilerde ve girişimlerde bulunan ETİK Başkanı ve TÜROFED Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, tamamlanmayan projelerin akıbetini sorarken, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İzmir turizmini sadece Agora kamulaştırması olarak gördüğünü ve tanıtım için bütüncül ve paydaş stratejik bir atılım yapmadığını belirtti. 

İzmir-Manisa Karayolu'nu birbirine bağlayacak olan Sabuncubeli Tüneli inşaatının kilit nokta olduğunu ifade eden Mehmet İşler, "Sabuncubeli Tüneli inşaatının bitiş tarihi gecikmiştir. İzmir- Manisa bağlantısı için bu tünel kilit nokta oluşturmaktadır. Bu tünelin inşaatı ne zaman bitecektir? Konak Tüneli projesi ise yine trafiği rahatlatmakla birlikte İzmir turizminin de önünü açabilecek projelerden biri iken, bu proje de daha hala bitirilemedi. 



2013 sonunda açılacağı söylenen Konak Tüneli projesiyle ilgili son durum nedir?" ifadelerini kullandı. Dokuz adet yat...