27 / 04 / 2024

izmirin yeni statları ne zaman yapılacak

izmirin yeni statları ne zaman yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ildeki spor kulüplerinin başkanlarıyla yaptığı toplantıda, Karşıyaka ve Göztepe’de TOKİ tarafından yaptırılması öngörülen 15’er bin kişilik statların kapasite açısından yetersiz olduğunu dile getirdi...

Karşıyaka'nın stat tepkisi!

20 yıldır umutla yeni statlarına kavuşmayı bekleyen Karşıyaka taraftarları, 1 Kasım’daki 106. kuruluş yıl dönümünde 10 bin kişiyle yürüyüş yaparak tepkilerini gösterecek.

Rusya'daki görkemli statların faturasını kim ödeyecek?

Rusya’da Dünya Kupası için bir çok yeni stat inşa edildi. Fakat şampiyona sonrasında bu görkemli statlar yerel yönetimlere hayli yüklü bir maliyet getirecek.

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

TOKİ'den Göztepe ve Karşıyaka’ya modern stat!

TOKİ, Göztepe ve Karşıyaka için iki ayrı modern stadyum inşa edecek. Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statları,proje alanının tarihi-kültürel miras değeri ile İzmir'in kentsel dinamikleri baz alınarak hazırlandı.

Türk futbolunun büyük stat hamlesi! İşte yeni statlar!

Türkiye'de son 3 yılda 26 farklı şehirde 30 stat için çalışma yapılırken, bunların 10'u tamamlandı, 9'u bitme aşamasına geldi, 4'ünde ise inşaat çalışmaları devam ediyor. Kalan 7 stadın yapımına da kısa sürede başlanacak.

Ali Erten: Yeni statlar İzmir'e çok yakışacak!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, Alsancak, Karşıyaka ve Göztepe statları için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, "Eğer her şey yolunda giderse, 2018- 19 sezonunda 3 yeni stat hizmete girmiş olacak" müjdesini verdi.

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

İşte Süper Lig'in yeni sezonunda tamamlanacak 4 stat!

Süper Lig''in yeni sezonunda 4 takım yeni stadında ilk kez sahaya çıkmanın heyecanını yaşayacak. Trabzonspor, Adanaspor, Akhisar Belediyespor ve Gaziantepspor, sezon içinde yapımı tamamlanması planlanan yeni statlarında seyircisi önüne çıkmak için gün sayıyor.

Türkiye'de yeni yapılan statlar taraftar sayısını artıracak!

Passolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, Türkiye'de yeni yapılan statların birçok kişiyi statlara çekerek, taraftar sayısını artırdığını söyledi.

Türk Telekom Arena en pahalı stat özelliği taşıyor!

Süper Lig’in 5 büyük takımı teker teker yeni statlarına kavuşuyor. Bu statların toplam değeri ise 1.7 milyar TL’yi (608 milyon dolar) buluyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena'da hasret bitiyor!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'ya hasretlerinin sona ermek üzere olduğunu belirterek, yeni statlarında lig şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacaklarını savundu.

Türkiye'deki yeni stat inşaatlarında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, inşası devam eden yeni statların ülke futbolu için önemli bir atılımı ortaya çıkaracağını bildirdi. Kılıç "Yeni statlarımız, şehirler için de büyük bir çekim alanı olacak." dedi.

izmirin yeni statları ne zaman yapılacak Haberi

izmirin yeni statları ne zaman yapılacak


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ildeki spor kulüplerinin başkanlarıyla yaptığı toplantıda, Karşıyaka ve Göztepe’de TOKİ tarafından yaptırılması öngörülen 15’er bin kişilik statların kapasite açısından yetersiz olduğunu dile getirdi. Uzundere ve Örnekköy’deki arazilerin kendilerine tahsis edilmesi durumunda, 25’er bin kişilik iki stadı da içeren spor komplekslerini yapmaya hazır olduklarını, bu konudaki taleplerini Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a yazılı olarak ilettiklerini söyledi.


Tarihi Asansör Restoran’daki buluşmaya Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Fatih Mehmet Diniz, Bucaspor Kulübü Başkanı Hüsnü Kaya, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, Altay Spor Kulübü Başkanı Niyazi Konuşmaz, Altınordu Spor Kulübü Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu, İzmirspor Kulübü Başkanı Cemal Dönmez, Bergama Belediye Spor Kulübü Başkanı Hakkı Özlü, Menemen Belediye Spor Kulübü Başkan Vekili Mehmet Arslan, Balçova Belediye...