08 / 05 / 2024

İzmirli futbolseverler

İzmirli futbolseverler

Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi.

Konak Tramvayı'nda test sürüşleri başladı!

Hat imalatları tamamlanan Konak tramvayında test sürüşleri başladı. Halkapınar-Üçkuyular arasındaki ilk seferin yolcuları ise İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve İzmirli gazeteciler oldu.

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Aziz Kocaoğlu'ndan müteahhitlere çağrı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu İzmirli müteahhitlere, “Biz vatandaşlarımızla uzlaşarak, kentin dokusuna uygun model oluşturduk. Siz de birleşerek ihalelere girin, riski ve kazancı paylaşın” çağrısında bulundu. 

ERA’dan İzmirli gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz workshop!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Ankara’dan sonra bu kez İzmir’e çıkartma yapan ERA, Workshop Atölyesi ile İzmirli profesyonellere kazancın yolunu gösterecek.

Gizem Karaca'nın Alaçatı'daki villasının inşaatı başladı!

Oyuncu Gizem Karaca ve nişanlısı Kemal Ekmekçi evlenince İzmir Alaçatı'ya taşınacak. Çift, villasının inşasına başladı. Karaca'ya İzmirli hayranlarından tebrik mesajı yağdı.

Gayrimenkul sektörünün anahtarı İzmir'in elinde!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, Kuşadası'nda İzmirli emlakçılarla bir araya geldi. Güleroğlu,“En güvenli yatırım aracı olan gayrimenkulde, sektörün anahtarı İzmir’in elinde” diye konuştu.

İç Mimar Lale Çehreli Alsancak'ta ofis açtı!

İzmirli İç Mimar Lale Çehreli Alsancak'ta Lase İç Mimarlık Ofisi'ni hizmete açtı. Çehreli, ofisinde açılış daveti vereceğini söyledi.

Renaissance Residence'ın ilk etabı tanıtıldı!

Binax Gayrimenkul Türkiye toplnatısı gerçekleşti. Toplantıda İzmirli yatırımcılar, KKTC'deki fırsatlar hakkında bilgilendirildi. Kıbrıs'ta inşa edilen Renaissance Residence'ın ilk etabı İzmir'de tanıtıldı.

İzmirli sektör temsilcilerinden kentsel dönüşüm çağrısı!

Çanakkale'de ardı ardına yaşan depremler Ege'de deprem yönetmeliğine aykırı sağlıksız yapılaşma gerçeğini hatırlattı. İzmirli müteahhitler depreme karşı kentsel dönüşüm çağrısı yaptı.

İzmir'deki yapıların yüzde 65'i riskli!

İzmirli işadamı Timincioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Timincioğlu yaptığı açıklamada İzmir'deki yapıların yüzde 65'inin riskli olduğunu söyledi

Kayıt altına alınmayan günlük kiralık evlere büyük ceza!

Günübirlik ev kiralayanlara 678 sayılı KHK ile kimlik bildirimi zorunluluğu getirmesinin ardından, İzmirli işletmeler kayıt altına alınmak için başvurulara başladı.

İzmir'e kentsel dönüşüm uyarısı!

Çanakkale'de art arda yaşanan depremlerin ardından İzmirli müteahhit ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri, İzmir ve kentsel dönüşüm hakkında görüşlerini belirtti.

TRT binalarına en yüksek teklif 56 milyon TL!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ihaleye çıkardığı TRT binalarının bulunduğu arsaya en yüksek teklif İzmirli üçlü konsorsiyumdan geldi.

İzmirli futbolseverler Haberi

İzmirli futbolseverler

İki sezondur stat sancısı yaşayan İzmirli futbolseverler, pazar günkü "dünya derbisini" izlemek için çile çekecek. Depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Alsancak Stadı'nın yenilemeye alınmasından sonra, Buca dışındaki tüm İzmir takımlarının ortaklaşa kullanmak zorunda kaldığı Atatürk Stadı, çevresindeki inşaatlar nedeniyle şantiye gibi. İhale iptal davası açarak, Karşıyaka ve Göztepe'ye yapılan statların inşaatının durmasını sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, sportif anlamda kentin tüm yükünü çeken Atatürk Stadı'nın çevresini de Konak Tramvayı ve vagon depolama alanı inşaatı nedeniyle kazdı.


Stadın ana giriş kapısı iptal edildi


Çalışmalar, stat çevresinde trafiğin yoğunlaşmasına neden olurken, Atatürk Stadı'nın ana giriş kapısının iptal edilmesine neden oldu. Girişler farklı kapıdan sağlanırken, Halkapınar Spor Salonu'nun olduğu bölümde yol kazılmış durumda. Bu şartlarda pazar günü saat 16.00'da oynanacak maç için Atatürk Stadı'na gelecek olan...