06 / 05 / 2024

İzmirli müteahhitlerin çalışmaları

İzmirli müteahhitlerin çalışmaları

MÜFED, şehir dönüşümünde daha etkili rol almak için şirket kurdu. MÜFED Başkanı Necip Nasır, yeni şirketle dönüşümle ilgili projeler üreteceklerini ve nisan ayından sonra harekete geçmeyi hedeflediklerini bildirdi...

Japonya'dan Türkiye'ye övgü: Deprem bölgesindeki yeniden inşa çalışmaları takdire şayan!

Japonya Uluslararası İş Birliği Ajansı (JICA) Başkanı Dr. Tanaka Akihiko, Türkiye’nin depremle mücadelede çalışmaları ile kalıcı konutların yapımı konusunda övgülerde bulundu. Bakan Özhaseki de çok hızlı hareket edildiğini ve teslimlerin gelecek sene yapılacağını belirtti. İşte ayrıntılar...

Samsun Canik'te kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 45'i tamamlandı!

Samsun'un Canik ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde çalışmaların yüzde 45'i tamamlandı.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

KİPTAŞ Locamahal projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ tarafından Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar son aşamaya geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi.

KİPTAŞ We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Gaziosmanpaşa'da devam eden We Haliç Kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi aktardı.

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

İzmir kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz! 

İzmir'de meydana gelen şiddetli deprem sonrası ağır hasar alan binaların yıkımı için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar dahilinde Bayraklı ve Bornova’da 488 ağır hasarlı binanın daha yıkımı başladı.

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde çalışmalar Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Arkeoloji Müzelerinde inceleme yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bazı çalışmaların devam ettiğine değinerek, "İnşallah hazirana kadar aşamalı bir şekilde tamamlanıp haziran ayında gerçek bir açılış yapılacak" dedi.

Manisa Yunusemre'de dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi kentsel dönüşüm projesi çalışmalarını hızlandırdı. Proje dahilinde imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na gönderildi.

Efendibey kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sürüyor!

Niğde Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığıyla sürdürdüğü Efendibey kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Samsun'daki kent tasarım çalışmaları devam edecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada kent estetiğiyle ilgili yaptıkları yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Beykent ve Yeşilvadi kavşaklarında çalışmalar sürüyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğünün yapımını üstlendiği Beykent ile Yeşilvadi köprülü kavşaklarının yapımında çalışmalar tam gaz devam ediyor.

İzmirli müteahhitlerin gözü köylerde!

İzmir Torbalı'da kentsel dönüşüm hızla ilerliyor. Müteahitler çalışmalarına köylerde sürdürüyor. Bozköy, Çakırbeyli, Saipler bölgelerde lüks evler inşa ediliyor.

İzmirli müteahhitlerin çalışmaları Haberi

İzmirli müteahhitlerin çalışmaları

İzmir Müteahhitler Federasyonu (MÜFED), şehir dönüşümünde daha etkili rol almak için şirket kurdu. MÜFED Başkanı Necip Nasır, yeni şirketle dönüşümle ilgili projeler üreteceklerini ve nisan ayından sonra harekete geçmeyi hedeflediklerini bildirdi. 



İZMİR - Güç birliği oluşturarak dönüşümde etkili rol oynamayı istediklerini belirten Nasır, "Bizim için önemli olan, İzmir'de iş yaparak katma değerin İzmir'de kalmasını sağlamaktır." dedi. Şehir dönüşümünden sonra yaşama geçirilecek projelerin İzmir ekonomisine can katacağını ifade ederek, "Kurduğumuz güç birliğiyle 200 sektöre ve 4-5 bin kalem malzemeye ulaşan inşaat sektörünü canlandıracak projelere imza atacağız. Bu da İzmir ekonomisi için büyük bir kazanım olacak. Yeni projelerle işçisinden mühendisine kadar pek çok farklı alanda yeni istihdam sağlayacağız." şeklinde konuştu. 


İnşaat sektöründeki büyümeyi de değerlendiren Necip Nasır, 2013 yılını yüzde 6 büyümeyle kapattığını...