28 / 04 / 2024

İzmit Alikahya moloz yığınları

İzmit Alikahya moloz yığınları

İnşaat atıklarının, molozların ve benzeri atıkların belirlenen yerler dışına dökülmesi yasak olduğu halde bu kural zaman zaman ihlal ediliyor.

İzmir depreminin ardından moloz dökümleri sorun oldu!

İzmir'de yaşanan depremin ardından ağır hasarlı binaların yıkım faaliyetleri sürüyor. Şehirdeki hafriyat sahaları ve moloz döküm alanlarının yetersiz olduğu iddia edildi.

Trabzon Moloz'a yeni yaşam ve rekreasyon alanı projesi geliyor!

Trabzon Moloz'da inşa edilen caminin çevresine Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan 180 dönümlük yeni yaşam ve rekreasyon alanının projesi tamamlandı. Projede ihale sürecine başlanıyor.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

Kayseri'de inşaat ustası Ufuk Akkoyun moloz yığınları arasında ölü bulundu!

Kayseri Melikgazi'de, sıhhi tesisat ustası Ufuk Akkoyun (32), 13 katlı inşaat halindeki binanın önündeki moloz yığınları arasında ölü olarak bulundu...

Trabzon Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yaptığı açıklamada, Moloz Bölgesi'nin çehresi yeni yatırımlarla değişeceğini söyledi.

İzmit Belediyesi'nden kaçak yapılara ceza!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı Derya Sokak’taki kaçak yapı için mülk sahibine 4 bin 16 lira, Alikahya Atatürk Mahallesi’ndeki  ilave kat inşaatına 5 bin 648 lira para cezası kesildi.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatıldı!

İzmit Belediyesi, imar barışı hakkında vatandaşları bilgilendirmek amacıyla gerçekleştirdiği toplantılarına hız kesmeden devam ediyor.

İzmit Alikahya'da imar barışı anlatılacak!

İzmit Belediyesi son günlerin gündem konusu olan imar barışıyla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek için toplantılar gerçekleştiriyor.

İzmit Alikahya Emekli Evi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Alikahya'daki emekli evini hizmete açtı.

İstanbul Yapı Fuarı'nda Karmod Molozşut'a yabancı ilgisi!

İstanbul Yapı Fuarı'na katılan Karmod'un Molozşut ürünü yurt dışından gelen ziyaretçilerden ilgi gördü.

İzmit Alikahya’da tapu sevinci!

İzmit Belediyesi'nin Alikahya Atatürk Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde gerçekleştirdiği şuyulandırma çalışması tamamlandı.

Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı!

İzmit Alikahya Mahallesi'nde hayata geçirilen Kocaeli Stadyumu 9.5 şiddetindeki depreme dayanıklı olacak şekilde tasarlandı.

İzmit Alikahya moloz yığınları Haberi

İzmit Alikahya moloz yığınları

Özellikle kırsal kesimlerin boş alanlarına, mahallenin görselliğini bozmasına rağmen moloz yığınları dökülebiliyor. Belediye ekipleri, ara ara yaptıkları çağrı ile bu tür moloz yığınlarıyla ilgili belediyeye ihbar yapılmasını istiyor. Peki belediye ekipleri, gelen her ihbarı değerlendiriyor mu? Bu soruya bir cevap İzmit Alikahya’dan geldi. Alikahya Atatürk Mahallesi Katip Çelebi Sokak’a yaklaşık 5 ay önce birileri tarafından dökülen toprak ve moloz yığınları, vatandaşların belediyeyi defalarca aramasına rağmen kaldırılmamış. Vatandaşlar, bir çağrı da basın aracılığıyla yapmak, görüntü kirliliği yaratan bu yığından kurtulmak istiyor. Yetkililere duyurulur.



Manşet...