29 / 04 / 2024

İzmit Aquapark kiralama ihalesi

İzmit Aquapark kiralama ihalesi

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapılan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeteryanın ihaleleri yapıldı.

İzmit Aquapark bugün açılıyor!

İzmit Belediyesi'nin hayata geçirdiği aquapark projesinin açılışı bugün saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

İzmit Aquapark 12 bin 600 TL'ye kiralandı!

İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde yapılan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeteryanın ihaleleri yapıldı.

İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi

Kocaeli aquapark projesinin temeli atıldı!

Kocaeli’nde ilk olacak ve 12 ay boyunca faaliyette bulunacak olan aquaparkın temel atma törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.

Kocaeli'nin ilk aquaparkının temeli atılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli’nin ilk aquaparkının inşaatına gitti ve temel atma töreni öncesi çalışmaları inceledi.

Kocaeli'ye aquapark geliyor!

Kocaeli’nin ilk aquaparknın İzmit’te yapılacağı öğrenildi. Tepeköy Mahallesi’nde mülkiyeti İzmit Belediyesi’ne ait yüzme havuzunun olduğu alana çok modern bir aquapark yapılacak. B

İzmit'te kiralama ihalesinden 1 milyon 260 bin TL elde edildi!

Emine Zeybek başkanlığındaki İzmit Belediye Encümeni’nde şehrin çeşitli yerlerindeki 9 teknik alt yapı alanı için kiralama ihalesi yapıldı. İhalede Alikahya Fatih mahallesi ile Kocaeli Adliyesi yanındaki yerlere talipli çıkmadı.

Nevşehir Uçhisar Kaya Otel 9 yıllık kiralama işi ihalesi 30 Ekim'de!

Nevşehir'de yer alan Uçhisar Kaya Otel, KDV hariç ayda 100 bin TL bedelle 9 yıllığına kiralanacak. Uçhisar Kaya Oteli kiralama işinin ihalesi 30 Ekim 2014 tarihinde yapılacak...

Manisa Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri uygulanacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kent Expo 2. Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı’nda stant açan firmaları ziyaret etti. Manisa'da Kent Park'a Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemleri'nin uygulanacağını belirtti.

Kocaeli'deki 13 İşyerinin kiralama ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen toplantısı, Doç. Dr. Tahir Büyükakın başkanlığında yapıldı. 13 iş yerinin kiralama ihalesi yapıldığı encümen toplantısında 4 işyeri için katılımcı olmazken 9 işyeri kiraya verildi.

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foura Makina Turizm İnşaat Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zümrüt Yasemin Eranıl, Yücel Hanoğlu tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Ekim'de kuruldu.

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Limousine Turizm Taşımacılık Organizasyon Oto Kiralama İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Oğuzhan Duman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Simge Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Simge Gayrimenkul Kiralama Anonim Şirketi, Erol Yardım Yönetim Kurulu Başkanlığı, Semih Yardım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Cengiz Yardım ve Emre Yardım Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.

İzmit Aquapark kiralama ihalesi Haberi

İzmit Aquapark kiralama ihalesi


İzmit Belediyesi tarafından Tepeköy Mahallesi’nde hayaat geçirilecek olan ve Kocaeli’nin ilk Aquaparkı ve Kültür Tepesinin içinde bulunan 142 metrekarelik kafeterya için ihale yapıldı. Encümen Başkan Vekili Erdoğan Çakır başkanlığında yapılan ihalede Aquapark projesi için bir istekli, Kültür tepesindeki kafeterya ihalesi için ise  4 istekli ihaleye katıldı.


AQUAPARK 12 BİN 600 LİRAYA KİRALANDI 


Tepeköy mahallesinde yer alan Aquapark, KDV dahil aylık 12 bin 500 lira muhammen bedel ile ihaleye çıkartıldı. 5 bin 358 metrekare alana sahip olan park bir yıllık ihale bedeli peşin alınacak. İhaleye katılan SBC Yapı Mim. Müh. Dan, Maden Taah. San. Ve Tic. Ltd. adına Salih Burak Çerezci, muhammen bedeli 12 bin 600 liraya yükselterek İzmit Aquapark’ı kiraladı.


KAFE İHALESİNE 4 FİRMA KATILDI


Encümende ihaleye çıkarılan Kültür Tepesi 2. Etapta bulunan...