06 / 05 / 2024

İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi!

İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan İzmit Aquapark Projesi'nde sona gelindi




İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile Tepeköy Mahallesi’nde hayata geçirilen Kocaeli’nin ilk aquaparkı yakında hizmete giriyor.


Yaklaşık 5 bin 358 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen aquaparkın bitmek üzere olduğu ve yakında hizmete açılacağı belirtildi. Kocaeli’nin ilk aquaparkı olacak İzmit Aquapark Projesi 5 milyon 500 bin liraya ihale edilmişti.


Yılın 12 ayı boyunca vatandaşların hizmetine açık olacak olan aquaparktaki havuz açılır kapanır sistemle yapıldı ve hem yazın hem de kışın kullanılabilecek. Projede olimpik ölçülerdeki havuzun dışında kafeterya, soyunma odaları, kaydırak, çocuklar için havuz ve eğlence alanları da mevcut. Başkan Doğan konuyla ilgili olarak“ Bütün çabamız çocuklarımızın en güzel hizmetlere kavuşmasıdır. İlimizde başta çocuklarımız olmak üzere kimsenin yararlanabileceği bir aquapark yoktu. Vatandaşlarımız aquapark için başka illere gidiyorlardı. Hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak böyle bir projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Buradan sadece İzmit’imizin değil tüm Kocaeli’nin çocukları faydalanacak. Artık bizim şehrimizin çocuklarının da bir aquaparkı olacak” diye konuştu.


 


İzmit Belediyesi




Geri Dön