18 / 05 / 2024

İzmit Bekirdere tramvayı

İzmit Bekirdere tramvayı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bekirdere Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Vatandaşın taleplerini dinleyen Doğan, mahalleliye tramvay müjdesi verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! "Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" yarın hizmete girecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak olan 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete alınacağını duyurdu.

İzmit Bekirdere'ye tramvay müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan yaptığı açıklamada tramvayın Bekirdere mahallesinden geçeceğini müjdeledi.

İzmit Bekirdere'ye tramvay müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bekirdere Mahallesi’nde ziyarette bulundu. Vatandaşın taleplerini dinleyen Doğan, mahalleliye tramvay müjdesi verdi.

Kocaeli Sekapark - Plajyolu tramvay hattı ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2017 Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray tramvay hattını uzatıyor. Seka Devlet Hastanesi’nden başlayıp Plajyolu’na kadar uzanacak olan 2.2 kilometrelik Akçaray Tramvay hattının İzmit Okullar Bölgesinin çarşıyla ulaşımının kolaylaştırılması bekleniyor. 

İzmit Akçaray Tramvayı projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için en önemli, en iddialı projesi olan “İzmit Akçaray Tramvay” Projesi’nde cuma günü vade doluyor.

İzmit Tramvayı'nın inşaatıyla ilgili şikayetler arttı!

Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan M. Tanzer Ünal bugünkü yazısında İzmit'teki tramvay projesini değerlendirdi. Ünal, projenin inşaatı hakkında incelemelerini paylaştı.

İzmir Tramvay projesi Şubat ayında tamamlanıyor!

İzmit Tramvay projesi kapsamında Barlar Sokağı bölgesinde yıkımlar yeniden başladı. Büyükşehir Belediyesi projenin 187 gün sonra tamamlanacağını belirtti.

İzmit Tramvayı'nın rayları yarın döşenmeye başlayacak!

İzmit Tramvay Projesi'nde yarın yeni bir aşamaya geçiliyor. İzmit Yahya Kaptan bölgesinde, alt yapı çalışması tamamlanan Hanlı Sokak'ta tramvay raylarının döşenmesi işlemine yarın saat 16.30'dan itibaren başlanacağı açıklandı.

İzmit tramvay projesi için yıkımlar başladı!

Tramvay Projesi kapsamında, İzmit Kemalpaşa Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde uzun yıllardır hizmet veren Merve Petrol, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yıkıldı

İzmit Yahya Kaptan tramvay hattı için altyapı çalışmaları sürüyor!

İzmit Yahya Kaptan mahallesinde, kentin şehir içi ilk raylı sitemi olacak olan tramvay hattı için başlatılan altyapı çalışmaları sürüyor. Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor.

Akçaray Tramvay Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için yaptıracağı Akçaray Tramvay projesi için Polonya’da imal edilen rayların 1200 tonluk ilk partisi İzmit’e geldi, Otogar arkasındaki inşaat şantiyesi alanına teslim edildi.

Kocaeli Sekapark-Otogar tramvayı için geri sayım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin seçim öncesi törenle temelini attığı Sekapark-Otogar arasındaki tramvay hattı projesinde kullanılacak, Polonya’da imal edilen rayların imalatının tamamlandığı, İzmit’e getirilmek üzere yola çıkartıldığı öğrenildi.

Kocaeli Otogar-Sekapark tramvay hattı 2017'de bitecek!

İzmit Otogarı ile Sekapark arasında hizmet verecek tramvay hattının ihale protokolü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Gülermak Ağır Sanayi ve Taahhüt AŞ arasında imzalandı.

İzmit Bekirdere tramvayı Haberi

İzmit Bekirdere tramvayı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bekirdere Mahallesi’ni ziyaret etti. Cadde ve sokakları tek tek dolaşan Doğan'a Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri, mahalle muhtarı Adnan Birim ile AK Parti mahalle temsilcisi de eşlik etti.

Milliyet'te yer alan habere göre, vatandaşlarla sohbet eden ve esnafın taleplerini dinleyen Doğan'da bir müjde geldi. Tramvay hattının Bekirdere’den geçeceğini açıklayan Doğan, “Bekirdere çok köklü ve nüfusu yoğun olan bir mahallemiz. Göreve geldiğimizde alt yapı ve üst yapı problemleri vardı. Bu sorunların hemen hemen tamamı çözüme kavuştu. Adnan Menderes Bulvarı’nın kamulaştırma işlemlerinde sona gelindi. Tramvay projesi Bekirdere’ye uzatılacak. Cephanelik’teki şehir hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor. Kendi alanında dünyada ilk olan deprem müzesini Ceğhanelik’te açtık. Sanal Gerçeklik Küresi de yakında tamamlanacak. Bu yatırımlar Bekirdere’nin değerini arttırıyor....