02 / 05 / 2024

izmit belediyesi park çalışmaları

izmit belediyesi park çalışmaları

5 yıl içinde 200’den fazla yeni parkın hizmete girdiği İzmit’te 2 yeni parkın yapımı da devam ediyor. Kocatepe Mahallesi İsmail Özen Caddesi’nde 534 metrekarelik alandaki parkın Haziran ayı içerisinde açılması planlanıyor.

İzmit Belediyesi'nden restorasyon ihalesi!

İzmit Belediyesi, Akcakoca Mahallesi 378 Ada 24 nolu parselde bulunan sivil mimarlık örneği tescilli bir yapının restorasyonu için 30 Mart 2018 tarihinde bir ihale yapacak.

İzmit Belediyesi gayrimenkul satışından 8.5 milyon kazandı!

İzmit Belediyesi, satışa çıkardığı gayrimenkullerden yaklaşık olarak 8,5 milyon lira gelir elde etti.

İzmit Belediyesi'ne ait 17 gayrimenkul satılıyor!

İzmit Belediyesi’nde yeni bir satış ihalesi var. İzmit Belediyesi mülkiyetinde yer alan 17 taşınmazın satış ihalesi yarın yapılacak.

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri kiralıyor!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki gayrimenkulleri ihaleyle kiraya verecek. Kiralama ihalesiyle ilgilenenlerin 19 Aralık Salı gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.

İzmit Belediyesi'ne ait 13 işyeri kiraya verilecek!

İzmit Belediyesi'nin mülkiyetinde olan 13 işyeri ihale yönetimi ile kiraya verilecek. İşyerleri için yapılacak kiralama ihalesi için tarih belirlendi.

İzmit Belediyesi 14 adet arsa sattı!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki 24 yerin satışı için ihale düzenledi. Emine Zeybek başkanlığında gerçekleştirilen ihalede 24 yerin 14’ünün satışı gerçekleşti.

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

İzmit Belediyesi 10 gayrimenkulünü ihaleye çıkarıyor!

İzmit Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 10 gayrimenkulünü kiralamak için ihaleye çıkarıyor.

İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor!

İzmit Belediyesi, vatandaşlardan gelen taleplere duyarsız kalmayarak köylere çocuk oyun grubu yaptı. İzmit Belediyesi kent yatırımlarına devam ediyor.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Anadolu Üniversitesi'nden İzmit Belediyesi'ne yer tahsisi!

Mülkiyeti Anadolu Üniversitesi’ne ait olan İzmit Karabaş Mahallesi Şehit Musa Sokak’taki iş yeri İzmit Belediyesi’ne tahsis edildi.

İzmit Belediyesi’nden 433 dairelik proje!

İzmit Belediyesi’nin Gültepe şantiye alanına kat karşılığında yapılacak konutların ihalesi yapıldı. İhaleye 5 teklif geldi.

İzmit Belediyesi'nden Emlak Vergisi uyarısı!

İzmit Belediyesi'nin yetkilileri Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi konusunda vatandaşı uyardı.

izmit belediyesi park çalışmaları Haberi

izmit belediyesi park çalışmaları

İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor. Geçen 5 yıl içinde 200’den fazla yeni parkın hizmete girdiği İzmit’te 2 yeni parkın yapımı da devam ediyor.


Belediye yetkilileri, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi ile Topçular Mahallesi’ndeki yeni parkları birkaç ay içinde tamamlanacağını söylediler. Kocatepe Mahallesi İsmail Özen Caddesi’nde 534 metrekarelik alanda inşaatı devam eden parkta tek potalı basketbol sahası, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı oturma yerleri bulunacak. Kullanım alanları arasında tuğladan çiçeklikler yapılacağını söyleyen yetkililer, “Parkın sınırına tuğladan duvar yapımı devam ediyor. Zeminlere granit taşı döşenecektir. Parkı Haziran ayı içinde hizmete açmak istiyoruz” dediler.


Topçular Mahallesi Aytaç Sokak’ta İzmit Körfez manzaralı 861 metrekarelik alana sahip parkta da kondisyon aletleri, açık ve kapalı oturma yeri, kamelya ve piknik masaları bulunacak.


Bölge sakinleri yapılan hizmetler için İzmit...