13 / 05 / 2024

İzmit Çağırgan konak

İzmit Çağırgan konak

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’a yakın konak inşa eden İzmit Belediyesi, Çağırgan Mahallesi'nde de yeni bir konak inşa etmek için düğmeye bastı.

Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri resmen açıklandı! 

Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri resmen  belli oldu. Peki Emlak Konut GYO Konak parsellerinin 2022 değeri ne kadar? İşte açıklanan o rakamlar...

İzmir'de 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Ev alacaklara müjde! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Karşıyaka, Karabağlar, Aliağa ve Konak ilçelerinde yer alan 50 konutu 580 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor..

Mistral GYO'dan İzmir Konak projesi açıklaması!

Mistral GYO, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8554 ada 6 parselde yer alan projeyle ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte Mistral GYO'nun Konak projesindeki son durum...

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Kahramanmaraş Selçuklu Millet Konağı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuklu Mahallesi’nde inşa edilen Millet Konağı inşaatında son aşamaya gelindi. 420 metrekare alan üzerine inşa edilen konak yakın zaman içerisinde hizmete girecek.  

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

Esenler Belediyesi'nden kadınlara Hanımlar Konağı!

Esenler Belediyesi, ilçede yaşayan kadınların kendilerini geliştirebilmeleri için Hanımlar Konağı inşa etti. Konak yakın zaman içerisinde hizmete açılacak.

Konak'ta Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları TBMMde!

CHP İzmir MilŞletvekili Murat Bakan, İzmir'in Konak lçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hattuşa'daki 350 yıllık konak 'anı evi'ne dönüştü!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlıkça yenilenen 350 yıllık konak "anı evi"ne dönüştürüldü.

Emlak Katılım Bankası İzmir Konak şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası'nın İzmir, Konak şubesi açıldı. Türkiye Emlak Katılım Genel Müdürü Nevzat Bayraktar açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Banka Konak ilçesinde hizmet vermeye devam edecek" dedi...

İzmit Güllü Konak açıldı!

i İzmit Tarihi Çarşı’dan sonra bölgeye önemli bir hareketlilik kazandıracak olan Güllü Konak, hizmete açıldı.

İzmir Konak'a yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet binası inşa ediyor.

Sakarya'daki tarihi konak aslına uygun olarak inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Kuyudibi’nde bulunan ve zamanla yıkılan tarihi konak için 4 Ocak Cuma günü ihaleye çıkıyoruz. Tarihi yapıyı aslına uygun bir şekilde inşa edeceğiz” dedi.

İzmit Çağırgan konak Haberi

İzmit Çağırgan konak

İzmit Belediyesi şehir merkezine yaklaşık 25 kilometre mesafede yer alan Çağırgan Mahallesi’ne de konak inşa edecek.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’a yakın konak yapıldığını dile getiren İzmit Belediyesi yetkilileri Çağırgan’a inşa edilecek konağın proje çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. 

Yetkililer "Yakında ihalesi gerçekleştirilecek olan Çağırgan’daki konakta köy halkına hizmet edecek olan çok amaçlı salon, seyir terası, muhtar odası, lokal ile bay ve bayan tuvaletler yer alacak” dedi.

Konak haberi Çağırgan Köyü tarafından sevinçle...