18 / 05 / 2024

İzmit Çukurbağ Hizmet Binasının ihalesine hangi firmalar katıldı

İzmit Çukurbağ Hizmet Binasının ihalesine hangi firmalar katıldı

İzmit Belediyesi’nin Çukurbağ Mahallesinde bulunan hizmet binasının yenilenmesiyle ilgili açılan ihaleye 4 firma katıldı. Zemin ile birlikte 3 katlı olan ve İZMEK kurslarının yer aldığı hizmet binasının yaklaşık maliyeti 85 bin 707 lira olarak belirlendi.

İzmit Çukurbağ’da çürümeye terk edilen bina yıkılıyor!

İzmit Çukurbağ’da bulunan bir dönem fuhuş yapıldığı şikayetleriyle de mahallelinin şikayetçi olduğu binanın yıkımı başladı.

İzmit Portakal Hafız Konağı restore ediliyor!

İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan tarihi İzmit Portakal Hafız Konağı restore ediliyor. Konak, aslına uygun olarak yeniden inşa ediliyor.

İzmit Portakal Hafız Konağı restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan kentin tarihi mirası İzmit Portakal Hafız Konağı’nı restore ediyor.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

Kocaeli Portakal Hafız Konağı restore ediliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde yer alan, rekonstrüksiyon projesi hazırlanarak tekrar hayata döndürülmek için çalışmaların başlatıldığı Portakal Hafız Konağı’nda inceleme gerçekleştirdi.

İzmit Belediyesi Çukurbağ Hizmet Binası'nın yenileme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin Çukurbağ Mahallesinde bulunan hizmet binasının yenilenmesiyle ilgili açılan ihaleye 4 firma katıldı. Zemin ile birlikte 3 katlı olan ve İZMEK kurslarının yer aldığı hizmet binasının yaklaşık maliyeti 85 bin 707 lira olarak belirlendi.

İzmit Durhasan hizmet binası yenileniyor!

İzmit Belediyesi tarafından Durhasan’daki hizmet binası elden geçiriliyor. Belediyenin Etüt ve Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 3 katlı bina komple bakım ve onarımdan geçiriliyor.

İzmit'te Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde restorasyon yapılacak!

İzmit Belediyesi tarafından restorasyon çalışması yapılacak Orhan ve Çukurbağ mahallelerinde zemin etütü yapılıyor.

İzmit Belediyesi'nin Süleymaniye Köyü'ndeki hizmet binası açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle açıldı.

Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi. İşte çalışmanın ayrıntıları...

İzmit Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü 6 şeritle hizmet verecek!

İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde, iki yaka arasında mühendis ve işçilerin çalışacağı geçici yürüyüş bantları döşeniyor. Yıl sonunda tamamlanması planlanan 3 gidiş ve 3 geliş toplam 6 şeritle hizmet verecek.

Portakal Hafız Konağı’nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, restorasyon çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Gerçekleştirilen ihale ile İzmit Çukurbağ Mahallesi’nde bulunan Portakal Hafız Konağı’nın restorasyon çalışması için ilk adım atıldı.

İzmit Çukurbağ Hizmet Binasının ihalesine hangi firmalar katıldı Haberi

İzmit Çukurbağ Hizmet Binasının ihalesine hangi firmalar katıldı

İzmit Belediyesi’nin Çukurbağ Mahallesinde bulunan hizmet binası yenilenecek. Zemin ile birlikte 3 katlı olan ve İZMEK kurslarının yer aldığı hizmet binasının yenilenmesiyle ilgili açılan ihaleye 4 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 85 bin 707 lira olan ihaleye katılan Mustafa Akgüneş İnşaat 77.137 TL, Gökhan Eldoğan 87.000 TL, Besa İnşaat 82.758 TL ve Borda İnşaat da 62.190 TL teklif verdi. Komisyon, teklifleri inceleyip önümüzdeki günlerde işi alacak firmayı açıklayacak. İhaleyi kazanacak firmanın 45 gün içinde 3 katlı binanın dış cephesini komple yenileyeceği, mutfak bölümünün zeminini değiştireceği ve bina içinde de bazı tadilatlar yapacağı bildirildi. İş bittiğinde Çukurbağ Hizmet Binasının çok da güzel ve kullanışlı olacağı da kaydedildi.  


Özgür...