28 / 04 / 2024

izmit gültepe konut projesi

izmit gültepe konut projesi

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını söyledi.

İzmit'teki dev konut projesinin ihalesi 22 Şubat'ta!

İzmit Belediyesi tarafından kat karşılığı olarak hayata geçirilecek olan 433 konutluk projenin ihalesinin 22 Şubat Çarşamba günü yapılacağı açıklandı.

İzmit Başkanı Nevzat Doğan Gültepe’de 433 konut yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gültepe’deki 47 bin 495 metrekarelik eski şantiye alanına 433 bin konut yapacak. Proje 22 Şubat günü ihaleye çıkacak.

İzmit Gültepe'deki metruk bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Gültepe Mahallesi'nde bulunan metruk binayı yıktı.

İzmit Gültepe Konutları'nın temeli atılıyor!

İzmit Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Gültepe Konutları'nın temeli 16 Eylül'de atılacak.

İzmit Gültepe Konutları'nın ruhsatı alındı!

İzmit Belediyesi, Gültepe Konutları'nın ruhsat işlemlerinin tamamlandığını açıkladı. 25 bloktan oluşan proje 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 424 daire, 9 adet villa, 1 adet sosyal tesis, 1 adet fırın ve 1 adet aquapark meydana gelecek.

İzmit Gültepe'ye 443 yeni konut geliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını söyledi.

İzmit Belediyesi'nden Gültepe'ye 443 konut!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Gültepe şantiye alanına yapılacak konut projesinin İzmit’in en prestijli konut projesi olacağını belirterek, proje hakkında bilgiler verdi.

Gültepe Konutları için çalışmalar başladı!

İzmit’teki en büyük konut projelerinden olan Gültepe konutlarıyla ilgili çalışmalar başladı.

İzmir Gültepe Kompleksi'nin temeli Mayıs'ta atılacak!

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş yaptığı açıklamada hem hizmet ürettiklerini hem de diğer kamu kurumlarının eksiklerini giderdiklerini belirtti. Pekdaş "Gültepe Toros Mahallesi’nde pazaryeri ve semt merkezi olan bir kompleksin temelini atacağız." dedi

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gültepe Gençlik Merkezi hizmete açıldı. 550 bin TL yatırım bedeline sahip merkezin açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan katıldı.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi bugün açılıyor!

İzmir Gültepe'de hayata geçirilen ve 550 bin TL'ye mal olan Gültepe Gençlik Merkezi’nin açılışı bugün gerçekleştirilecek.

Özel Sivas Gültepe Hastanesi 30 milyon TL'ye inşa edildi!

Sivas Gültepe'de inşa edilen Özel Sivas Gültepe Hastanesi'nin yapımı tamamlandı. 30 milyon TL'ye yapılan hastanenin yakın sürede hizmete açılması bekleniyor.

Kayseri Gültepe Bulvarı gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin ulaşımını büyük ölçüde rahatlatacak projelerinden Gültepe Bulvarı'nda çalışmalar son sürat devam ediyor.

İzmir Gültepe'ye 50 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yağışlarda sel tehdidi yaşayan İzmir Gültepe bölgesindeki İZSU çalışmalarını yakından inceledi.

Güvenli konut deprem için en iyi tedbir!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, bölge için deprem uyarısında bulundu. Talha, deprem için en iyi tedbirin güvenilir konut olduğunu belirtti.

izmit gültepe konut projesi Haberi

izmit gültepe konut projesi

Başkan Doğan’ın bir süre önce açıkladığı konut projesi belediyenin Gültepe şantiyesindeki yaklaşık 48 dönümlük alanda gerçekleştirilecek. Bektaş İnşaat firmasınca yürütülecek olan konutların dev bir maketi İzmit Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü girişine konuldu. Ruhsat ve proje işlemleri yakında bitecek olan proje kapsamında Belediyenin Gültepe Şantiye alanına 443 konut yapılacak. 2 yıl içinde bitirilmesi planlanan projeye göre 48 dönümlük alanın 18 bin metrekaresine konut yapılacak, 30 bin metrekaresi de yeşil alan olacak. İhaleyi kazanan firmanın şantiye alanına satış ofisi kurma hazırlığı içinde olduğu öğrenildi. Başkan Doğan, yüzlerce konutun yapılacağı projeyi maket üzerinden de inceleyerek “ Gültepe’de, İzmit’e örnek olacak bir konut projesini hayata geçireceğiz.


Projenin her aşamasını yakından takip ediyoruz. Genellikle TOKİ kişi ve kurumlardan arsa alırken İzmit Belediyesi olarak biz, bir...