03 / 05 / 2024

İzmit Gündoğdu Konutları satılık daire

İzmit Gündoğdu Konutları satılık daire

Büyükşehir'in prim borçları karşılığında SGK'ye verilen 102 daire için 10 ay devam eden satış ihalesinde sadece 27 daire satıldı. Kalan 75 daire için yeniden satış kararı verilmesi bekleniyor SGK tarafından satışa çıkartılan dairelerden 27 adedi satıldı.

SGK'dan Kocaeli'de 10 milyon TL'ye 102 gayrimenkul!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kocaeli'deki Karamürsel Merkez Kent Konutları ve İzmit Gündoğdu Konutları'nda bulunan gayrimenkullerin 102'sini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 10 milyon 39 bin TL olarak belirlendi.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Agündoğdu Emlak Yatırım Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Kazanç Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da İbrahim Kazan ve Onut Gündoğdu ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Eskişehir Gündoğdu'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gündoğdu-2 Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi’nde yıkım çalışmaları başladı. 

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Onur Gündoğdu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Onur Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu'dan korkutan deprem açıklaması!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, Marmara Denizi’nde ve  Muğla açıklarında yaşanan depremlerin olası İstanbul ve İzmir depremlerinin habercisi şeklinde değerlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Altyapı Telekom Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Filit Gündoğdu tarafından kuruldu.

Oğuz Gündoğdu: İzmir'deki depremler artçı!

Jeoloji uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, İzmir'de meydana gelen depremlerin, deprem fırtınası olmadığını dile getirerek bu depremlerin artçı depremler olduğunu dile getirdi. 

İzmir depremi Marmara'yı tetikler mi? Oğuz Gündoğdu anlattı!

Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, İzmir'de 6,6 büyüklüğüne sahip depremin ardından Marmara'da beklenen depremi etkileyip etkilemeyeceği merak ediliyor. Jeofizik Uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, anlattı...

İzmit Gündoğdu Konutları satılık daire Haberi

İzmit Gündoğdu Konutları satılık daire

Büyükşehir'in prim borçları karşılığında SGK'ye verilen 102 daire için 10 ay devam eden satış ihalesinde sadece 27 daire satıldı. Kalan 75 daire için yeniden satış kararı verilmesi bekleniyor SGK tarafından satışa çıkartılan dairelerden 27 adedi satıldı. 



KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi'nin prim borçları karşılığında SGK'ya devrettiği 102 daire SGK Genel Müdürlüğü tarafından 14 Şubat 2015 tarihinde satışa çıkartıldı. 25 Aralık 2015 tarihinde biten satış sürecinin ardından 27 daire satıldı. 10 aylık ihale sürecinde satılan 27 dairenin dışında kalan 75 daire için SGK Genel Müdürlüğü İnşaat Emlak Daire Müdürlüğü'nün yeniden satış kararı vermesi bekleniyor. 


27 DAİRE SATILDI 

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel ve İzmit'ten toplam 102 dairenin prim borçlan karşılığında SGK'ya devredilmesinin ardından İzmit Gündoğdu'da 11, Karamürsel'de 91 daire, 14 Şubat 2015 tarihinde satışa çıkartıldı. Bu...