12 / 05 / 2024

İzmit huzurevi inşaatı

İzmit huzurevi inşaatı

İzmit Belediyesi’nin huzurevi arazisinde yer alan 300 metrekare arazi için 300 bin lira talep ettiği gündeme geldi. Konu TBMM'de tartışıldı.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

Antalya Muratpaşa'da 150 kişilik yeni huzurevi inşaatı!

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Muratpaşa'da inşaatına devam edilen 150 kişilik yeni huzurevinde çalışmaları ziyaret ederek incelemeler gerçekleştirdi. 

İnşaatı izlemek isteyenlere özel paravan: 'Türk toplumu olarak inşaat izlemeyi seviyoruz'!

İzmit Ömerağa mahallesi, İstiklal caddesi üzerinde yapımı devam eden iş merkezi inşaatının etrafı paravanlarla kapatıldı. Müteahhit firma, inşaatı izlemek isteyenlere özel paravan yaptı.

İzmit'te yarım kalan konak inşaatı madde bağımlılarının yuvası oldu!

İzmit Belediyesi tarafından yarım bırakılan mahalle konağı alkol ve uyuşturucu kullananların yuvası haline dönüştü. Mahalle sakinleri akşam saatlerinde konak inşaatının içinde yer alan çıkanlardan rahatsız olduğunu belirtti.

İzmitli inşaat işçileri Irak’ta mahsur kaldı!

İzmit Alikahya’da ikamet eden inşaat işçileri, çalışmak için gittikleri Irak’ın Bağdat şehrinde koronavirüs salgını nedeni ile mahsur kaldı…

Kocaeli Huzurevi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yeni Kocaeli Huzurevi binasının kaba inşaatı tamamlanıyor. Çalışmalarda aksama olmadığından bahseden Taşlar Yapı yetkilileri, binanın Eylül 2021’de açılacağını söyledi.

Kocaeli'de köprü inşaatı sırasında NATO boru hattı delindi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde köprü inşaatı çalışmalarında NATO'ya ait olan akaryakıt boru hattı delindi...

İzmit'te huzurevi inşaatı valiliğe takıldı!

İzmit Belediyesi’nin huzurevi arazisinde yer alan 300 metrekare arazi için 300 bin lira talep ettiği gündeme geldi. Konu TBMM'de tartışıldı.

İzmit huzurevi inşaatı Haberi

İzmit huzurevi inşaatı

İzmit Belediye Meclisi’nde yeni yapılacak huzurevi gündeme geldi. Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre; konuyla ilgili İlker Kazan ve Engin Duymaz meclise soru önergesi verdi. 

Önergede şu açıklamalar yer aldı: “Turgut Mahallesi’nde yapılacak Huzurevi’nin ruhsatını gündeme getirdi. “Yeni Huzurevi binası için söz konusu arazinin içinde kalan 300 metrekare arazi için belediyenin 300 bin lira talep etmesi doğru mudur?” 

HUZUREVİNİ ÖNEMSİYORUM 

Belediye başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Huzurevini ben de önemsiyorum. Bir an önce inşaatın tamamlanmasını istiyorum. Bir an önce yapılması gerekiyor. Bize yazılı herhangi bir teklif yok. 300 bin lira talep etmedik. Kafama göre hibe yapamam. Kanun neyse birimlerimiz bakar ve süreci hızlandırırız. Bize resmi bir ruhsat talebinde bulunulmadı. Ben o inşaatla ilgili üzgünüm. Beton ve yeşil alanı az bir proje. Keşke daha...