06 / 05 / 2024

İzmit İsmetpaşa Stadıi İzmit İsmetpaşa stadyumu

İzmit İsmetpaşa Stadıi İzmit İsmetpaşa stadyumu

Toplu konut ve iş merkezi yapılmak üzere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilen İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak. TOKİ Kocaeli'nin Kartepe ilçesi sınırları içinde 33 bin kişilik yeni stad inşa edecek...

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Çotanak Stadı için geri sayım başladı!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı açılış için gün sayıyor...

İnşaatı duran Karşıyaka Stadı için Ankara'ya heyet gidecek!

Açılan davalar nedeniyle inşaatı duran Karşıyaka Stadı için Turgay Büyükkarcı geniş bir heyetle Ankara'ya gitmeyi planlıyor. 

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Beykoz Stadı açılış için gün sayıyor!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek açılış için gün sayan Beykoz Stadı'nda incelemeler yaptı.

Karşıyaka Stadı için yeni imar planı yapılacak!

İzmir'de inşa edilecek olan Karşıyaka Stadı için Anıtlar Kurulu kararı doğrultusunda yeni imar planı yapılacak.

İzmit İsmetpaşa Stadı yıkılacak mı?

Kocaelispor'a 45 yıldır ev sahipliği yapan İsmetpaşa Stadı'nın ne zaman yıkılacağı merak konusu oldu. Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü yıkım kararını bekliyor.

İzmir Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı!

İzmir'de Göztepe taraftarları ve camiası için inşa edilecek Gürsel Aksel Stadı için ilk adım atıldı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti.

Göztepe Stadı için Mart ayında ihaleye çıkılacak!

İzmir Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TOKİ tarafından inşa edilecek Göztepe Stadı için Mart ayında ihlaleye çıkılacağını söyledi. Sepil, "Stadı 20 bin 35 kişilik yapacağız'' dedi.

Buca Tarık Akan Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

İzmir'in Buca İlçesi'nde, üniversiteli gençlerin kültürden spora tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında karşılayacak 'Buca Belediyesi Tarık Akan Gençlik Merkezi', açılış töreniyle kapılarını açmak için gün sayıyor.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi baştan aşağı değişiyor!

Modern belediyecilik anlayışıyla hizmet atağını sürdüren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için sonbaharda da projelere hız verdi.

FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okul açmak için dilekçe verdi!

İstihbarat kaynakları FETÖ elebaşı Gülen’in ‘ABD’de yeni bir eğitim hamlesi başlasın’ talimatı verdiğini belirtiyor. Bu çağrının üzerine dünyanın dört bir yanında aralarında yabancıların da bulunduğu FETÖ’cüler ABD’de 128 yeni okulun açmak için dilekçe verdi.

Kayseri Bilim Merkezi açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'deki en önemli bilim merkezlerinden birini Kayseri'ye kazandırdı. KAYSERİ Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, açılış için gün sayan Bilim Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

İzmit İsmetpaşa Stadıi İzmit İsmetpaşa stadyumu Haberi

İzmit İsmetpaşa Stadıi İzmit İsmetpaşa stadyumu

Toplu konut ve iş merkezi yapılmak üzere Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilen İzmit İsmetpaşa Stadı'nda yıkım için geri sayım başladı. İzmit'te D-100 Karayolu kenarında 1976 yılında yaptırılan ve 37 yıldır Türk sporuna hizmet veren İzmit İsmetpaşa Stadı'nın 86 bin metrekarelik arazisi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na (TOKİ) verildi. TOKİ de bunun karşılığı olarak Kocaeli'nin Kartepe ilçesi sınırları içinde 33 bin kişilik yeni stad inşa edecek. Yaklaşık 120 milyon TL'ye mal olacağı belirtilen yeni stadın 118 dönümlük alanda yapılacağı ve bu alan içinde ayrıca bir spor kompleksinin de bulunacağı belirtildi.


Kocaelispor ne yapacak? 


Halen maçlarını İzmit İsmetpaşa Stadı'nda oynayan Kocaelispor, 22 Ekim'de gerçekleştirilecek ihalenin ardından yüklenici firma stadı hemen yıkmak isterse, TOKİ yeni yaptırıcağı stadın inşaatına başlamadığından, maçlarını Gölcük veya Körfez ilçesinde yapmak...