29 / 04 / 2024

İzmit Kardelen Evleri ne zaman teslim

İzmit Kardelen Evleri ne zaman teslim

Yıllardır yaptığı projelerle adından söz ettiren Ekşioğlu İnşaat, güçlü projelerle bu yıl da tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yatırımcısına ciddi avantajlar sağlayan şirketin projeleri mimari özellikleriyle de göz dolduruyor.

Kocaeli Tuana Evleri'nin 3'üncü etabı tamamlanmayı bekliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kent Konut tarafından İzmit'in Topçular bölgesinde inşa edilenen Tuana Evleri’nin 3. Etap’ı tamamlanmayı bekliyor.

Vadi İzmit Evleri'ne alıcı çıkmadı!

İzmit Belediyesi ve Bektaş İnşaat ortaklığında inşa edilen Vadi İzmit Evleri'nin ihalesi düzenlendi. Satışa çıkan 115 daireye alıcı çıkmadı. 

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Kuruçeşme Evleri'nde teslimler başlıyor!

İzmit Yeni Mahalle Acıbadem Hastanesi mevkiinde Kuruçeşme Evleri'ni inşa eden gedik İnşaat, daireleri teslime hazırlanıyor. Kuruçeşme Evleri'nde 1+1, 2 + 1, 3+1, 4+1 olmak üzere 4 tip daire mevcut.

İzmit Terrcace Carpediem Evleri' nde fiyatlar 220 bin TL' den başlıyor!

Skyy Yapı tarafından hayata geçirilen İzmit Terrcace Carpediem Evleri projesinde toplam 29 adet daire bulunuyor. İzmit Terrcace Carpediem Evleri' nde fiyatlar 220 bin TL' den başlıyor.

Ekşioğlu İnşaat, 2015'te güçlü projelerle yükseliyor!

Yıllardır yaptığı projelerle adından söz ettiren Ekşioğlu İnşaat, güçlü projelerle bu yıl da tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ekşioğlu İnşaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları.

İzmit Kardelen Evleri iletişim bilgileri!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmit Kardelen Evleri projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 244 adet dare bulunuyor. İşte İzmit Kardelen Evleri iletişim bilgileri detayları...

Kocaeli Kardelen Evleri fiyat bilgisi!

Toplam 18 bin metrekare alan üzerinde yükselen Kocaeli Kardelen Evleri toplam 244 adet daireden oluşuyor. Proje 10 blok şeklinde yükseliyor. İşte Kocaeli Kardelen Evleri fiyat bilgisi...

İzmit Kardelen Evleri' nde fiyatlar 135 bin TL' den başlıyor!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen İzmit Kardelen Evleri projesinde toplam 244 adet daire bulunuyor. 10 blok şeklinde yükselen İzmit Kardelen Evleri' nde fiyatlar 135 bin TL' den başlıyor.

Eksioğlu İzmit ve Düzce projeleriyle 2015'e hızlı girdi!

SAKARYA'NIN Karasu ilçesinde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren Eksioğlu İnsaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları, İzmit Kardelen Evleri, 18 bin metrekare üzerine kurulu botanik bahçeleri yer alıyor.

Kocaeli Ener Liva Yuvacık Evleri!

Ener Liva Yuvacık projesinde daire satışları başladı. Proje İzmit'e sadece 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Kocaeli Ener Liva Yuvacık Evleri'nde 2+1 daireler 140 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

İzmit Kardelen Evleri ne zaman teslim Haberi

İzmit Kardelen Evleri ne zaman teslim

Sakarya’nın Karasu ilçesinde yaptığı projelerle adından sıkça söz ettiren Ekşioğlu İnşaat'ın yeni gözdesi İzmit Kardelen Evleri ve Düzce Konakları…


İzmit Kardelen Evleri

İzmit Kardelen Evleri, 18 bin metrekare üzerine kurulu botanik bahçeleri, parkları ve su oyun havuzları ile huzurlu bir yaşamın kapılarını aralıyor. Bu doğal hayat içerisindeki aktiviteler, her yaştan insana eğlenceli bir dünyanın kapılarını açıyor. Kardelen Evleri’nin sakinleri, iklim şartlarına uygun peyzaj alanları, süs havuzları, yarı olimpik kapalı ve açık havuzları, fitness center ,hobi alanları, kafeteryası ve otoparkıyla her türlü ayrıcalığı elde ediyor.


Düzce Konakları

Düzce Konakları ise 19 bin metrekare üzerine kurulu 2 etaptan oluşuyor. Birinci etap 6 bin metrekare olup 3 bin 600 metrekare yeşil alana sahip, ikinci etap ise 13 bin metrekare olup 8 bin metrekare yeşil alana sahip...