30 / 04 / 2024

Kuruçeşme Evleri'nde teslimler başlıyor!

Kuruçeşme Evleri'nde teslimler başlıyor!

İzmit Yeni Mahalle Acıbadem Hastanesi mevkiinde Kuruçeşme Evleri'ni inşa eden gedik İnşaat, daireleri teslime hazırlanıyor. Kuruçeşme Evleri'nde 1+1, 2 + 1, 3+1, 4+1 olmak üzere 4 tip daire mevcut.




İzmit Yeni Mahalle Acıbadem Hastanesi mevkiinde Kuruçeşme Evleri'ni inşa eden gedik İnşaat, daireleri teslime hazırlanıyor. Kuruçeşme Evleri'nde 1+1, 2 + 1, 3+1, 4+1 olmak üzere 4 tip daire mevcut. Bahçe dubleksi, normal daire ve çatı dubleksi konseptinden oluşan binada iki çatı dubleksi, 2 normal daire kaldı. 1 30 ve 1 37 metrekare çatı dublekslerinden birini, 123 metrekare 3+1 veya 65 metrekare 1+1 normal daireyi tercih edebilirsiniz. Tamamlanmak üzere olan inşaata 65 metrekare 1+1 daire 85 bin TL bedelle alıcı bekliyor. Cepheleri açık binayı yerinde görmenizde fayda var.  Dışı tamamlanmış, Pimapen ve kapıları takılmış, parkeleri döşenmiş olan inşaatta şuan mutfak dolapları monte ediliyor. 6 katlı binada mükemmel bir manzara mevcut. Asansörlü binanın ayrıca kapalı otoparkı bulunuyor. Şehir merkezine oldukça yakın olan Kuruçeşme Evleri, geniş bahçe alanıyla alıcılarına rahat bir ortam sunuyor. Bölgenin gördüğü talebi düşününce kalan son 4 dairenin kısa sürede satılacağı aşikar. 


GÜVENLİK VE KONFOR 

Günümüz inşaatlarında güvenlik, yalıtım gibi konuların önemini herkes bilir. İzolasyon ve ses yalıtımının yapıldığı inşaatta 2000 mobil ısıtma sistemi tesisatı bulunuyor. Bu sistem yakıtta %30'a varan tasarruf sağlıyor. Şifreli kapı sistemi, görüntülü diyafon ve kamera sistemiyle güvenliği sağlanan Kuruçeşme Evleri'nde güvenlik ve konfor içerisinde rahat bir yaşam sürebilirsiniz. '7'den 70'e mutluluk' sloganıyla yolan çıkan Gedik İnşaat, oldukça etkili konutlar inşa etmiş durumda. 


İÇ MİMARİ KULLANIŞLI 

Farklı daire tipleriyle her bütçeye uygun konutlar yapan Gedik İnşaat, iç mimariye de özen göstermiş. Kullanışlı evler yapan firma, her metrekareyi değerlendirmeye çalışmış. Örneğin 1+1 dairede 20 metrekare salon ve 1 0 metrekare oda mevcut. 

3 + 1 dairedeyse 25 metrekare salon ve ortalama 1 5 metrekare odalar bulunuyor. Eşya yerleşimi konusunda sıkıntı yaşamayacağınız tarzda dizayn edilmiş odalara yerleşmek kolay olacak. 


YENİ TRENDLERDEN

Şehir merkezinin içi kalabalıklaştıkça ve fiyat ortalamaları arttıkça merkeze yakın mevkilerin değerleri artmaya başladı bunlardan biride Kuruçeşme bölgesi. Çok sayıda inşaatın bulunmadığı bölgede yeni yapılan daireler hemen alıcı buluyor. Merkez yakınlığı sayesinde tercih edilen bölgede bulunan Gedik İnşaat'ı değerlendirmenizde fayda var.


Bizim Kocaeli 


Geri Dön