02 / 05 / 2024

İzmit Kocatepe parkları

İzmit Kocatepe parkları

5 yıl içinde 200’den fazla yeni parkın hizmete girdiği İzmit’te 2 yeni parkın yapımı da devam ediyor. Kocatepe Mahallesi İsmail Özen Caddesi’nde 534 metrekarelik alandaki parkın Haziran ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertan Kocatepe Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Kocatepe tarafından kuruldu.

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcaquatıc Su Parkları Ve Havuz Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Değirmenci tarafından kuruldu.

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Kocatepe mahallesi, 19081 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Kocatepe Mahallesi, 48 ada, 1 parselin bitişiğindeki tescil dışı alan ve 22646 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi açıldı!

Tempo İnşaat Tekstil Ve Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kocatepe Şubesi bugün Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Zürife Haliloğlu tarafından açıldı.

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

İstanbul’un iki yakasında deprem parkları açıldı!

Marmara depreminin 21. yıldönümünde İstanbul’un iki yakasında da ilk deprem parkı açıldı. İmamoğlu’nun vaadi olan deprem parkları zamanla İstanbul genelinde açılacak.

İstanbul deprem parklarına kavuşuyor!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla 17 Ağustos’ta Ataşehir Deniz Gezmiş ve Topkapı’da deprem parklarını açacak. 

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü kapatılıyor!

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle kapatılıyor. 

Milli parklar satılacak iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, milli parkların satışa çıkarılacağını iddia etti. İddiaya göre milli parklar üç parçaya bölünecek.

Mardin Kocatepe'de acele kamulaştırma kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan karar gereğince Mardin Kocatepe'de Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa İlçesi, Kocatepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı.  İmar planı 1 ay boyunca askıda kalacak...

İzmit Kocatepe parkları Haberi

İzmit Kocatepe parkları

İzmit Belediyesi’nin park seferberliği devam ediyor. Geçen 5 yıl içinde 200’den fazla yeni parkın hizmete girdiği İzmit’te 2 yeni parkın yapımı da devam ediyor.


Belediye yetkilileri, Kuruçeşme Kocatepe Mahallesi ile Topçular Mahallesi’ndeki yeni parkları birkaç ay içinde tamamlanacağını söylediler. Kocatepe Mahallesi İsmail Özen Caddesi’nde 534 metrekarelik alanda inşaatı devam eden parkta tek potalı basketbol sahası, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı oturma yerleri bulunacak. Kullanım alanları arasında tuğladan çiçeklikler yapılacağını söyleyen yetkililer, “Parkın sınırına tuğladan duvar yapımı devam ediyor. Zeminlere granit taşı döşenecektir. Parkı Haziran ayı içinde hizmete açmak istiyoruz” dediler.


Topçular Mahallesi Aytaç Sokak’ta İzmit Körfez manzaralı 861 metrekarelik alana sahip parkta da kondisyon aletleri, açık ve kapalı oturma yeri, kamelya ve piknik masaları bulunacak.


Bölge sakinleri yapılan hizmetler için İzmit...