10 / 05 / 2024

izmit körfezi kıyı planı

izmit körfezi kıyı planı

İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı ve Plan Açıklama Raporu yarın askıya çıkarılıyor. Önceki askı sürecinde yapılan itirazları değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yeni planı 16 Şubat'ta onayladı...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

İzmit Kadıköy'deki harabe yapı yıkıldı!

İzmit Kadıköy Mahallesi'nde yer alan harabe yapı İzmit Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı ve Müzesi açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Sepetçiler Mahallesi’nde (Köyü) inşa edilen ilk köy müzesi ve konağı törenle hizmete açıldı.

İzmit Sepetçi Köy Konağı yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Köy Konağı ve Köy Müzesi'nin açılışını yarın gerçekleştirecek.

İzmit Köy Müzesi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Sepetçi Mahallesi'nde hayata geçirdiği Köy Müzesi'nin inşaatını tamamlıyor.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi 26 Haziran'da!

Şimdiye kadar şehir merkezi ve köylerde 30’dan fazla konak inşa eden İzmit Belediyesi, Gedikli Köy Konağı'nın ihalesini 26 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

İzmit Sepetçi Köyü'ne konak ve köy müzesi inşa ediliyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Sepetçi Köyü’nde hayata geçirilen konak ve köy müzesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu kuruldu!

Edremit Körfezi Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Adem Kuşçuoğlu, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde kurulan Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunun gelecek yıl eğitim ve öğretime başlayacağını belirtti.

İzmit Örnek Köy projesi 229 bin 600 liraya ihaleye edildi!

İzmit Belediyesi’nin örnek köy projesi, çevresel anlamda yol ve kaldırım düzenlemelerinin yapılması için iş firmaya teslim edildi. 229 bin 600 liraya ihaleye edilen proje tamamlandığında şehrin çok farklı hale geleceği düşünülüyor.

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

İzmit Belediyesi'nin Süleymaniye Köyü'ndeki hizmet binası açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle açıldı.

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

izmit körfezi kıyı planı Haberi

izmit körfezi kıyı planı

“İzmit Körfezi (Kocaeli- Yalova)  Bütünleşik Kıyı Alanları  Projesi  olan “ İzmit Körfezi Bütünleşik Kıyı Alanları Planı” bakanlık tarafından 2 Ekim 2014 tarihinde onaylanmış ve askıya çıkarılmıştı. Askıda sürecinde plana itirazlar gelmişti.


Bakanlık tarafından plana yapılan itirazlar incelendiğinde, bazı itirazlar kabul edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan birinci itiraz değerlendirmesi sonrası 16 Şubat 2015 tarihinde planlar tekrar onaylandı.


İzmit Körfezi  Bütünleşik Kıyı Alanları Planı ve Plan Açıklama Raporu yarın askıya çıkarılıyor. 30 gün boyunca askıda kalacak olan planlar 24 Nisan 2015 tarihinde askıdan inecek.



Plan açıklama raporu için tıklayın


Plan hükümleri için tıklayın



Gülcihan...