06 / 07 / 2024

İzmit kreş yeri

İzmit kreş yeri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; İzmit'te yer alan kreş yerini 21 Ocak'ta satışa çıkarıyor. Söz konusu kreş yerinin toplam bedeli 4 milyon 399 bin 650 TL olarak belirlendi.

Kocaeli'de 9 adet iş yeri kiraya veriliyor! 

Kocaeli, Gebze ve İzmit Belediyeleri, 9 adet iş yeri için kiralama ihalesi gerçekleştirecek. Peki iş yerlerinin kira bedelleri ne kadar? 

İki ildeki 20 adet iş yeri kiraya veriliyor!

Ankara Polatlı ve Kocaeli İzmit'te yer alan 20 adet iş yeri kiraya veriliyor. İşte kiralama ihalesi ile ilgili detaylar...

Belediye 17 ticari işletmeyi kiraya veriyor! Aylık 270 TL kira ödeyerek işyeri açabilirsiniz!

Çok sayıda kişi uygun kira ve çeşitli fırsatlarla iş yeri açarak para kazanmanın yollarını araştırıyor. İzmit’te belediye 17 ticari işletmeyi kiraya veriyor. Aylık 270 TL kira ödeyerek kolaylıkla işyerinizi açabilirsiniz. İşte detaylar…  

İzmit Belediyesi'ne ait 5 iş yeri kiraya verildi!

İzmit Belediyesi haftalık encümen toplantısı İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Cem Güler başkanlığında yapıldı. Toplantıda belediyeye ait 5 iş yeri kiraya verildi.

İzmit Belediyesi'ne ait 13 işyeri kiraya verilecek!

İzmit Belediyesi'nin mülkiyetinde olan 13 işyeri ihale yönetimi ile kiraya verilecek. İşyerleri için yapılacak kiralama ihalesi için tarih belirlendi.

İzmit Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi kapalı pazar yeri yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda hayata geçirilecek olan Alikahya Pazar Yeri'nin temeli atılıyor.

İZTOP son ticari arsasını satışa çıkardı!

Uzun yıllar önce büyük vaatler ve ümitlerle kurulan, ancak başlattığı projeyi bitiremeyen İzmit Toplu İş yeri ve Konut Yapı Kooperatifi (İZTOP), D­100 Karayolu kenarında elinde kalan son araziyi de satışa çıkarttı.

Gökoğuz Yeri’nde Recep Tayyip Erdoğan kreşi açıldı!

Moldova Cumhuriyeti Gökoğuz Yeri Özerk Bölgesi Kıpçak köyünde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı'nın (TİKA) katkılarıyla açılan kreşe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi verildi.

Kocaeli'ye 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 7 katlı kapalı pazar yeri ve otopark inşa ediyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın beraberindeki heyet ile proje alanında incelemede bulundu.

İzmit pazarı yeni yeri için çalışmalar devam ediyor!

İzmit Perşembe Pazarı, Doğu Kışla Parkı’ndaki yeni yerine en az 1 buçuk yıl daha taşınmayacak. Pazarın yeni yeri için proje çalışmaları devam ediyor.

İzmit Belediyesi 6 adet işyeri satacak!

İzmit Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazları ihaleyle satışa çıkardı. Verilene bilgiye göre; Belediye İş Hanı’nda 6 bağımsız işyeri ile Belsa A-Blok zemin katta bir işyeri için 29 Nisan Çarşamba günü saat 11.00 de ihale yapılacak.

İzmit'te belediyeden 4.3 milyon TL'ye satılık kreş alanı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; İzmit'te yer alan kreş yerini 21 Ocak'ta satışa çıkarıyor. Söz konusu kreş yerinin toplam bedeli 4 milyon 399 bin 650 TL olarak belirlendi.

Kocaeli Belediyesi'nden 4.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde yer alan 2 bin 709 metrekarelik kreş yeri imarlı arsa 4 milyon 399 bin 650 TL bedelle 21 Ocak 2015 tarihinde ihaleye çıkıyor. Arsa için daha önce 17 Aralık 2014 tarihinde ihaleye çıkılmışt

İzmit kreş yeri Haberi

İzmit kreş yeri


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi; İzmit Mehmet Ali Paşa Mahallesi'nde yer alan kreş yerini satışa çıkarıyor. Söz konusu kreş yerinin toplam bedeli 4 milyon 399 bin 650 TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 21 Ocak 2015 tarihinde saat 10.33'te Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası A Blok Encümen Toplantı Salonu'nda Encümen huzurunda kapalı teklif usulü ile yapılacak. 



İHALE İLANI:


ARSA SATIŞI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI - Evrak No: 187745


KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN SATIŞI YAPILACAK


TAŞINMAZ


İLÇESİ    MAHALLE / KÖY    ADA    PARSEL    ARSA YÜZÖLÇÜMÜ (m2)    NİTELİĞİ    İMAR DURUMU    MUHAMMEN BEDEL (TL)    GEÇİCİ TEMİNAT (TL)    İHALE TARİHİ    İHALE SAATİ


İzmit    Mehmet Ali Paşa    4846    1    2.709,00    Arsa    Kreş Yeri    4.399.650,00    131.989,50    21.01.2015    10:33


Yukarıda...