08 / 05 / 2024

izmit malta mahallesi park

izmit malta mahallesi park

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahallenin sosyal yaşamını arttırmak amacıyla Malta Mahallesinde yeni bir park yapılacak. Bin 491 metrekarelik alanda yapılacak parkın yapımına başlandı.

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesi Meclis gündemine taşındı! İhale neden ertelendi?

İzmit Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm ihalesinin tarihinin ertelenmesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

İzmit Cedit Mahallesi'nde evler tahliye ediliyor!

İzmit Cedit'te hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesi kapsamında hak sahipleri ile büyük oranda anlaşma sağlandı. Hak sahipleri evlerini tahliye etmeye başladı.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 14 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Cedit Mahallesi projesinin ihalesini 14 Eylül'de gerçekleştirecek.

TOKİ İzmit Cedit Mahallesi 1105 konut ihalesi 6 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli İzmit Cedit Mahallesi kentsel dönüşüm projesi ihalesini 6 Eylül'de gerçekleştirecek.

İzmit Cedit Mahallesi'ni bakanlık dönüştürecek!

Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili Çevre Bakanlığında toplantıya katılan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, dönüşüm projesinin yapımı için Çevre Bakanlığı ile prensip anlaşmasına vardı.

İzmit Cedit Mahallesi’nde kentsel dönüşüm uzlaşımı sürüyor!

Bakanlar Kurulu kararıyla kentsel dönüşüm gerçekleştirecek olan İzmit ilçesi Cedit Mahallesi’nde hak sahiplerinin yüzde 68’i ile uzlaşma sağlandığı açıklandı.

İzmit Cedit Mahallesi’nde uzlaşma görüşmeleri tamamlanıyor!

İzmit Cedit Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm için hak sahipleriyle görüşmeler devam ediyor.

İzmit Cedit Mahallesi'nde dönüşüm için ilk imzalar atıldı!

Bakanlar Kurulu tarafından riskli bölge olarak ilan edilen ve İzmit Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm çalışmalarına başlanan Cedit Mahallesi’nde ilk imzalar atıldı. 

İzmit Cedit Mahallesi'nde dönüşüm için görüşmeler başlıyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından birinin yapılacağı İzmit Cedit Mahallesi’nde hak sahipleriyle uzlaşma görüşmeleri için çalışmalar sürdürülüyor.

İzmit Cedit Mahallesi'ndeki dönüşümün detayları belli oldu!

İzmit Belediyesi tarafından Cedit Mahallesi’nde yapılacak olan kentsel dönüşüm çalışmasında sona gelindi.

İzmit Cedit Mahallesi'ndeki dönüşümde kimse mağdur olmayacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı. Başkan Doğan bölgedeki dönüşümde kimsenin mağdur olmadığını söyledi.

İzmit Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Bakanlar Kurulu kararı ile afet bölgesi ilan edilen Cedit Mahallesi'nde başlatılan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmit Zabıtan Mahallesi’ne mahalle konağı inşa edildi!

İzmit Belediyesi hayata geçirdiği mahalle konaklarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği konaklardan biri de Zabıtan Mahallesi’ne inşa edildi.

izmit malta mahallesi park Haberi

izmit malta mahallesi park


İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahallenin sosyal yaşamını arttırmak amacıyla Malta Mahallesinde yeni bir park yapılacak. Bin 491 metrekarelik alanda yapılacak parkın yapımına başlandı. Park içerisinde kamelyalı oturma alanı, piknik alanı, kondüsyon aletleri, yeşil alan düzenlemesi olacak. Sert zemin döşemeleri tamamlanan parkta yeşil alanlara toprak serilip bitki dikimi...