03 / 05 / 2024

İzmit park çalışmaları

İzmit park çalışmaları

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.

Hacı Osman Korusu park çalışmaları 2018'de başlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü tarafından alınan bilgilere göre Hacı Osman Korusu'na yapılacak olan Sarıyer'in Dev Bölge Parkı için gerekli izinlerin çıkmasından sonra 2018 yılı içerisinde çalışmalar başlayacak... 

Kartepe Belediyesi’nin kent projelerinde çalışmalar devam ediyor!

Kartepe Belediyesi’nin, Dumlupınar ve Ertuğrul Gazi Mahallelerini birleştiren, Ertuğrul Gazi Parkı ile bir kompleks olarak düşünülen Kanal Park Projesi ve Kanal Park Yürüyüş Yolu’ndaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu sahil yenileme çalışmaları devam ediyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu sahilini genişletip yeni bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Rusümat Parkı Sahil ve Rıhtım Peyzaj Düzenleme Projesi için çalışmalar devam ediyor.

Bayburt Kaleardı Şehir Parkı'nda çalışmalar sürüyor!

Bayburt Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl yapımına başladığı Kaleardı Şehir Parkı projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Gültepe Konutları için çalışmalar başladı!

İzmit’teki en büyük konut projelerinden olan Gültepe konutlarıyla ilgili çalışmalar başladı.

Nevşehir Botanik Park çalışmaları başladı!

Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Erkek ve Kadın Spor Kondisyon Merkezi’nin ilerisinde Botanik Park çalışmalarına başladı...

Kocaeli'de cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ‘’Güzel Evim, Güzel Kentim Projesi’’ kapsamında şimdi de İzmit Hafız Binbaşı Caddesi’nde cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

Tekirdağ Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kent Park Projesi'nde çalışmalar başladı. Projenin bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılması bekleniyor.

İzmit Bakırcılar Çarşısı'nda cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Şimdiye kadar şehrin birçok yerinde cephe iyileştirmesi yapan İzmit Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı’nda da cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Körfez Belediyesi kent yenileme çalışmalarını sürdürüyor!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ahmed-i Hani Parkı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

İzmit Sırrıpaşa'da cephe iyileştirme çalışmaları başladı!

İzmit Belediyesi tarafından Sırrıpaşa Caddesi’nde yürütülen cephe iyileştirme ve üst yapı çalışmalarında çalışmalar devam ediyor.

İzmit park çalışmaları Haberi

İzmit park çalışmaları

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki mevcut parkları yenileyip güzelleştirirken, şehir estetiği için mevsimlik çiçekler dikmeye devam ediyor. Parklarda bulunan kamelyalar, çocuk oyun alanları, koşu yollarıyla çim alanları da elden geçirmeye başlayan ekipler, eskiyen tabelaları da yeniliyor.


Müdürlük, park, bahçe ve yeşil alanlarda yürüttüğü bitkilendirme, peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor,  çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor ve çocuk parklarında bulanan oyun grupları ve diğer alanlarda yer alan spor aletlerinin bakım ve onarımları ekipler tarafından periyodik programlar dahilinde devam ediyor.

SABRİ YALIM PARKI YENİLENDİ


Geçtiğimiz hafta Belsa Plaza önündeki Sabri Yalım Parkı’nda üç ayrı bölgeye yerleştirilen çiçeklerden oluşan kalp figürleri İzmit Halkının büyük beğenisini kazandı. Biri çiftli, diğer ikisi...