04 / 05 / 2024

İzmit park yenileme çalışmaları

İzmit park yenileme çalışmaları

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu!

İzmit Büyükşehir ile Buca Belediyesi'nin işbirliğinde hayata geçirmek için planladıkları Şirinyer Parkı projesi yine mahkemelik oldu.

İzmir Konak'ta 3 yılda 42 park yenilendi!

İzmir Konak'taki park yenileme çalışmaları devam ediyor. Konak Belediyesi bu kapsamda 42 parkı baştan aşağı yeniledi.

İzmit Şehit Mete Sertbaş Parkı hizmete giriyor!

Park yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi Orhan Mahallesi Şeref Sokak’ta hayata geçirdiği Şehit Mete Sertbaş Parkı'nı hizmete açıyor.

Trabzon Meydan Parkı'ndaki çalışmalar tamamlandı!

Yatırımlarına devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meydan Parkı II. etap kentsel yenileme çalışmalarını tamamladı. Parkı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

Topkapı Kültür Parkı Yenileme projesi imar planı askıda!

İstanbul Topkapı Kültür Parkı Yenileme Revizyon Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, tasarım ve yenileme çalışmaları tamamlanan, Tarsusluların hasretle beklediği ve birçok ile örnek olacak Tarsus Kültür Park ve Yarenlik Alanı'nı hizmete açtı

İzmit Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne yeni bina!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü için hizmet binası inşa edilecek. Yeşilova’da hayata geçirilecek binanın ihalesi 6 firmanın katılımıyla gerçekleşti.

Kuşadası Efe Suphi Parkı yenileniyor!

Kuşadası Belediyesi park yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda Efe Suphi Parkı’nı yeniliyor.

Trabzon Meydan Parkı 2. Etap Nisan'da tamam!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı 2’inci etap kentsel yenileme alanını inceledi

İzmit'e yeni park!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın yaklaşık 8 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri devam ediyor. Mahalle gezisinde Bora Sokak’taki park yapım çalışmaları da incelenerek vatandaşların istek ve şikâyetleri dinlendi.

İzmit park yenileme çalışmaları Haberi

İzmit park yenileme çalışmaları

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki mevcut parkları yenileyip güzelleştirirken, şehir estetiği için mevsimlik çiçekler dikmeye devam ediyor. Parklarda bulunan kamelyalar, çocuk oyun alanları, koşu yollarıyla çim alanları da elden geçirmeye başlayan ekipler, eskiyen tabelaları da yeniliyor.


Müdürlük, park, bahçe ve yeşil alanlarda yürüttüğü bitkilendirme, peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor,  çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor ve çocuk parklarında bulanan oyun grupları ve diğer alanlarda yer alan spor aletlerinin bakım ve onarımları ekipler tarafından periyodik programlar dahilinde devam ediyor.

SABRİ YALIM PARKI YENİLENDİ


Geçtiğimiz hafta Belsa Plaza önündeki Sabri Yalım Parkı’nda üç ayrı bölgeye yerleştirilen çiçeklerden oluşan kalp figürleri İzmit Halkının büyük beğenisini kazandı. Biri çiftli, diğer ikisi...