08 / 07 / 2024

izmit serdar yıkım çalışmaları

izmit serdar yıkım çalışmaları

İzmit Belediyesi, ilçedeki harabe yapıların yıkımlarını sürdürüyor. Belediye Serdar mahallesindeki harabe yapının yıkım çalışmalarını tamamladı. Binanın yıkımı iş makinesinin yardımıyla gerçekleşti.

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yıkım Hafriyat Limited Şirketi  Maltepe’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Gülbeyaz tarafından kuruldu.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

İzmit'teki eğik binalar için yıkım kararı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar görmesi nedeniyle eğimli duran ve İtalya'da bulunan Pisa kulesine benzeyen 2 binanın yıkımı gerçekleşecek. 

İzmit Kızılay İş Merkezi'nde yıkım başladı!

İzmit Belediyesi tarafından İstiklal Caddesi Hafız Şerif Sokak'ta bulunan Kızılay İş Merkezi'nde yıkım çalışmalarına başlandı.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

İzmit'teki kaçak yapılara yıkım ve para cezası!

İzmit Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor. İzmit Belediyesi Encümen toplantısında verilen karar kapsamında kaçak yapılara ağır para cezaları ve yıkım kararları verildi.

İzmit'teki yıkım ihalesine 5 firmadan katılım!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan metruk yapıların yıkımıyla ilgili ilk ihale düzenlendi. İhaleye 5 firmadan katılım sağlandı.

İzmit Körfez Mahallesi'ndeki eski binanın yıkımı için çağrı!

İzmit Körfez Mahallesi 42 Evler Şehit Basri Sokak’ta depremden sonra tamamen terk edilen binanın yıkımı için bölge sakinleri yetkililerini göreve çağırdı.

İzmit Av Köşkü için yıkım izni çıktı!

Kültür Tepesi 2. Etap Projesi kapsamında Av Köşkü için Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan yıkım izni çıktı.

İzmit'teki bazı yapılara yönelik yıkım ve ceza kararları belirlendi!

Emine Zeybek başkanlığındaki encümen toplantısında yıkım ve ceza kararladı çıktı. Bu arada, İzmit’teki 21 taksi durağının da aralarında olduğu toplam 24 yerin kiralanmasıyla ilgili ihalenin de 17 Şubat’ta yapılacağını duyuruldu.

İzmit Ulu Cami'nin yıkım kararı yargıya taşındı!

Tuna Evleri yapılırken yıkılmak istenen ancak yargı kararıyla yıkımı durdurulan Ulu Camii, şimdi de yakınında açılan tekel bayi sebebiyle mahkemelik oldu. Cami Yaşatma Derneği, konunun takipçisi olacak.

İzmit'te görsel kirlilik oluşturan binaların yıkımına devam ediliyor!

İzmit Belediyesi, ilçe genelinde görsel kirlilik oluşturan yapıların yıkımına devam ediyor. Son olarak Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde bir binanın yıkımı gerçekleştirildi.

izmit serdar yıkım çalışmaları Haberi

izmit serdar yıkım çalışmaları

İzmit Belediyesi, Serdar mahallesindeki harabe yapının yıkım çalışmalarını tamamladı. Serdar mahallesindeki harabe yapı İzmit Belediyesi tarafından yıkıldı. İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Serdar mahallesi İstanbul Karayolu caddesi No:150 adresinde bulunan Mustafa Batur’a ait metruk yapı, insan ve çevre sağlığı açısından tehlike oluşturuyordu. Belediye Encümeninin metruk yapı için aldığı yıkım kararının ardından iş makinası yardımıyla söz konusu yapı yıkıldı. Yetkililer, şehrin değişik yerlerinde benzer yapıların gerekli prosedürler yerine getirildikten sonra yıkıldığını da...