29 / 04 / 2024

İzmit Shopping avm

İzmit Shopping avm

Eski Gölcük Yolu üzerinde, Outlet Center Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan 55 dönümlük araziye yapılacak dev alışveriş merkezi İzmit Shopping'in inşaatını üstlenen Haldız İnşaat ruhsat almadan beton atınca mühürlendi...

Kızılay AVM'de tedbirli yıkım başladı!

İzmit Ömerağa Mahallesi’nde yer alan tehlike yaşadığı nedeniyle sık sık gündeme gelen Kızılay AVM’de yıkım işlemlerine başlandı.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

41 Burda AVM için ruhsat başvurusu yapıldı!

41 Burda Alışveriş Merkezi bu yılın başında hizmete açıldı. AVM’nin Mavi Kocaeli Gazetesi İmtiyaz Sahibi Olcay Sanal tarafından ruhsatsız olduğu dile getirilmesinden sonra inşaatı yapan Haldız İnşaat ruhsat için alelacele İzmit Belediyesi’ne başvuruda bulundu.

Korkmaz 41 Burda AVM’de mağaza açtı!

Paslanmaz çelik mutfak gereçleri ve elektrikli ev aletleri alanında Türkiye’nin önde gelen üretici markalarından Korkmaz, İzmit’te sadece kendi ürünlerinin yer aldığı ikinci perakende noktasını, İzmit 41 Burda AVM’de açtı.

41 Burda AVM bugün açılıyor!

Kocaeli 41 Burda kapılarını bugün açıyor. İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde hayata geçirilen 41 Burda AVM 64 dönümlük alanda yükseliyor.

41 Burda AVM ne zaman açılacak?

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak 41 Burda AVM için geri sayım başladı. Peki İzmit'in en büyük alışveriş merkezi olacak olan 41 Burda AVM ne zaman açılacak, 41 Burda AVM'de hangi markalar var?

41 Burda AVM'de açılış için geri sayım başladı!

İzmit’in yeni cazibe merkezi olacak “41 Burada AVM”nin açılışı için artık geri sayıma geçildi. Kocaeli’nin en büyüğü olan yeni alışveriş merkezi şimdiden renkli ve farklı mimarisi ile büyük ilgi çekiyor.

İzmit Dolphin AVM 1.7 milyon dolar yatırımla yenilendi!

1.7 milyon dolar yatırım yaparak yenilenen İzmit Dolphin AVM, 30 Eylül’de gerçekleşecek konser organizasyonuyla yeni bir başlangıç yapacak.

TeknoSA İzmit Symbol AVM'de mağaza açtı!

TeknoSA, İzmit'teki beşinci mağazasını İzmit Symbol AVM'de açtı.81 ilde tüketicilere hizmet sunmak için mağaza ağını genişleten TeknoSA, Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor.

Dilova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ne AVM yapacak!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün Diliskelesi kısmına Pendik'te bulunan Via Port Outlet Shopping'in yetkililerinin AVM yapacağı ileri sürüldü. AVM'nin inşaatına kısa bir süre başlanacağı öğrenildi.

English Home, 200'üncü mağazasını Rings AVM'de açtı!

English Home, 200'üncü mağazasını İstanbul'da Rings AVM'de açtı. Marka yıl sonuna kadar yurt içinde İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, İzmit ve Elazığ'da 15, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya'da 10 mağaza açmayı planlıyor...

Dolphin AVM iftar yemeği düzenliyor!

İzmit'in yaşam merkezi haline gelen Dolphin Alışveriş Merkezi (AVM), geleneksel hale gelen iftar yemeğinde buluşuyor. Sekapark Özsar Restaurant'ta pazartesi günü gerçekleşecek olan yemeğe AVM yönetim kadrosu ve mağaza yetkilileri katılacak

Vialand AVM İstanbul Shopping Fest'in kapanış gecesi sponsoru oldu!

İstanbul Shopping Fest'in (İSF) katılımcılarından ve kapanış gecesi sponsoru Vialand Alışveriş Merkezi, 'Efsane indirim' günü ile alışveriş tutkunlarına indirim fırsatları sunacak, indirim, 29 Haziran günü saat 21:00 ile 22:00 arasında yapılacak...

İzmit Shopping avm Haberi

İzmit Shopping avm

RUHSAT ALMADAN 


Eski Gölcük Yolu üzerinde, Outlet Center Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan 55 dönümlük araziye yapılacak dev alışveriş merkezi İzmit Shopping, mühürlendi. Macit Haldız'ın sahibi olduğu Haldız İnşaat'ın ruhsat almadan yaptığı çalışmalar, alışveriş merkezinin başına dert oldu. Son olarak Haldız İnşaat'ın, inşaat alanındaki konteynerlerin altına attığı beton şikayet konusu oldu. 


PARA CEZASI KESİLDİ 


Bayındırlık İl Müdürlüğü, şikayetçi olan vatandaşın dilekçesini İzmit Belediyesi'ne gönderdi. İzmit Belediyesi Zabıta Ekipleri de İzmit Shopping'e baskın yaptı, inşaatı mühürledi. Öte yandan izinsiz beton atmak suçundan Haldız İnşaat'a 5 bin 400 TL para cezası kesildi. Bilindiği gibi İzmit Shopping, MİA projesi kapsamına alınmıştı. Ancak MI A projesiyle ilgili 100'e yakın şikayet ve yürütmenin durdurulması amacıyla açılan dava var. 


Bizim...