29 / 04 / 2024

İzmit Shopping para cezası

İzmit Shopping para cezası

Eski Gölcük Yolu üzerinde, Outlet Center Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan 55 dönümlük araziye yapılacak dev alışveriş merkezi İzmit Shopping'in inşaatını üstlenen Haldız İnşaat ruhsat almadan beton atınca mühürlendi...

İzmit'te kripto para üretilen eve baskın yapıldı!

Kocaeli İzmit'te yer alan bir eve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskında son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto para üretiminde kullanılan bilgisayar bileşenleri bulundu.

İzmit'teki kaçak yapılara yıkım ve para cezası!

İzmit Belediyesi kaçak yapılara izin vermiyor. İzmit Belediyesi Encümen toplantısında verilen karar kapsamında kaçak yapılara ağır para cezaları ve yıkım kararları verildi.

İstanbul Shopping Fest 2014 hedeflerini yakaladı!

Dünyanın sayılı alışveriş festivalleri arasında yer alan İstanbul Shopping Fest ( İSF ), dördüncü yılında ciro hedefini yakalayarak 10 milyar 200 milyon TL ticaret hacmi sağladı.

İstanbul Shopping Fest’te, Tax Free alışveriş yüzde 51 arttı!

İstanbul Shopping Fest 2014 dönemine denk gelen Haziran ayında, yabancı ziyaretçilere yapılan vergisiz "Tax Free" satışlar, bir önceki yıla oranla yüzde 51 arttı. İşlem başına en yüksek harcama yapan, Katarlı ziyaretçiler oldu.

Kümbet yaylası yamaç paraşütçülerinin ilgi odağı oldu!

Giresun'da buluşan bir grup yamaç paraşütü pilotları yayla semalarındaki şovu vatandaşların ilgi odağı oldu. Giresun'da ilk defa yapılan bir grup yamaç paraşütü pilotlarının gösterileri vatandaşlar ve çocukların beğenisini topladı.

Fehmi Demirten: Konut alırken merkezde diye 40 yıllık tabutlara para vermeyin!

Denizli İnşaat Müteahhitleri Demeği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, konut satın alırken müteahhitlerin geçmişine bakmanın önemli olduğuna değinerek, "Merkezde diye 30-40 yıllık tabutlara çuvalla para vermeyin" dedi.

Gayrimenkule yatırılan para en hızlı Gaziantep'te dönüyor!

İstanbul’un Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy ve Şişli gibi merkezleri ile Ankara’nın Çankaya’sı İzmir’in Konak’ında konuta yatırılan para 20 yılda geri dönerken fıstık diyarı Antep’te süre 11 yıla iniyor. İlde en uzun geri dönüş zamanı 18 yıl.

Gaziantep'te konuta yatırılan para 11 yılda geri dönüyor!

İstanbul'un Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy ve Şişli gibi merkezleri ile Ankara'nın Çankaya'sı İzmir'in Konak'ında konuta yatırılan para 20 yılda geri dönerken fıstık diyarı Antep'te süre 11 yıla iniyor. İlde en uzun geri dönüş zamanı 18 yıl...

Fehmi Demirten: Merkezde diye 30-40 yıllık binalara para vermeyin!

DENİZLİ’de İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) Başkanı Fehmi Demirten, konut satın alırken müteahhitlerin geçmişine bakmanın önemli olduğuna değinerek, "Merkezde diye 30-40 yıllık tabutlara çuvalla para vermeyin" dedi.

Eve yatırılan para en hızlı Gaziantep'te dönüyor!

İstanbul’un Beşiktaş, Kadıköy, Bakırköy ve Şişli gibi merkezleri ile Ankara’nın Çankaya’sı İzmir’in Konak’ında konuta yatırılan para 20 yılda geri dönerken fıstık diyarı Antep’te süre 11 yıla iniyor. İlde en uzun geri dönüş zamanı 18 yıl.

Yılın ilk beş ayında 702 işletmeye 28 milyon 337 bin TL para cezası kesildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “yılın ilk beş ayında 16 Bin 569 çevre denetiminde 702 işletmeye 28 Milyon 337 Bin 300 TL para cezası kesildi” açıklamasında bulundu.

Çin'de çevreyi kirleten fabrikaya 3,25 milyon dolar para cezası kesildi!

Şinhua ajansının haberine göre, ülkenin Cıciang eyaletinde bulunan fabrika, çevre kirliliğiyle ilgili en büyük para cezasına çarptırıldı. Fabrikaya 20 milyon yüen (yaklaşık 3,25 milyon dolar) ceza verildi.

EPDK 20 şirkete 3.3 milyon TL idari para cezası kesti!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 20 şirkete 3.3 milyon TL idari para cezası keserken, 15 şirketten de yazılı savunma istedi. EPDK'nın kurul kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...

İzmit Shopping para cezası Haberi

İzmit Shopping para cezası

RUHSAT ALMADAN 


Eski Gölcük Yolu üzerinde, Outlet Center Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan 55 dönümlük araziye yapılacak dev alışveriş merkezi İzmit Shopping, mühürlendi. Macit Haldız'ın sahibi olduğu Haldız İnşaat'ın ruhsat almadan yaptığı çalışmalar, alışveriş merkezinin başına dert oldu. Son olarak Haldız İnşaat'ın, inşaat alanındaki konteynerlerin altına attığı beton şikayet konusu oldu. 


PARA CEZASI KESİLDİ 


Bayındırlık İl Müdürlüğü, şikayetçi olan vatandaşın dilekçesini İzmit Belediyesi'ne gönderdi. İzmit Belediyesi Zabıta Ekipleri de İzmit Shopping'e baskın yaptı, inşaatı mühürledi. Öte yandan izinsiz beton atmak suçundan Haldız İnşaat'a 5 bin 400 TL para cezası kesildi. Bilindiği gibi İzmit Shopping, MİA projesi kapsamına alınmıştı. Ancak MI A projesiyle ilgili 100'e yakın şikayet ve yürütmenin durdurulması amacıyla açılan dava var. 


Bizim...