07 / 05 / 2024

Jamila Öztürk: Arap demek para demek!

Jamila Öztürk: Arap demek para demek!

Ortadoğulu gayrimenkul devi Maknoon Emlak Fuarı’nda gövde gösterisi yaptı. Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk “Arap demek para demek. Türk gayrimenkul sektöründen ciddi pay alacağız” dedi.




Ortadoğu’nun gayrimenkul devi Maknoon Grup, Türkiye pazarına iddialı bir giriş yaptı. Dün kapılarını açan Emlak Fuarı’nda Türkiye’deki projelerini ve yatırım hedeflerini tanıtan Maknoon Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk “Türkiye çok cazip bir pazar. Arap yatırımcıların ilgi gösterdiği ve olmak isteği bölgelerde yatırımlar yapacağız. Türkiye’de kalıcı olacağız. Arap demek para demek ve biz de Türkiye’de gayrimenkul piyasasını sallayacağız. Pazardan önemli bir pay alacağız. Maknoon Grup Ortadoğu’nun en büyük yatırımcısı. Yakında her yerde malikaneler göreceksiniz. Yakın zamanda Trabzon’da da bir yatırımımız olacak” diye konuştu.


1 milyar TL’lik Arap şehri


İlk olarak Yalova, Sapanca, İstanbul ve Karadeniz’de yatırımlar yapacaklarını anlatan Jamila Öztürk, projelerine ilişkin şu bilgileri verdi: “Beylikdüzü’nde devam eden bir rezidans projemiz var, Sapanca’da 5 yıldızlı lüks ötesi bir devremülk otel yatırımımız devam ediyor ve bir de yine Sapanca’da Andalasuia Vilları var. Sapanca Gölü’nün kenarında inşa edilen otel projemiz müşterilerine eşi benzeri az görülen lükste bir yaşam vaadediyor. Merosa Hotel için krallara layık bir proje diyebiliriz. 2016 başında konukları ağırlamaya başlayacağız, 20 milyon dolarlık bir proje. 10 günlük devrelerde oluyor ve fiyatları ise 13 bin-40 bin dolar arasında değişiyor.”


Jamila Öztürk, Yalova’da da çok büyük bir projeye imza atmak üzere olduklarını söyledi. Yalova’daki projenin yatırım tutarının 1 milyar lirayı bulacağını ifade eden Maknoom Grup CEO’su Muhammet Alalyani  ise Maknoom’un rezidans, villa ve otel yatırımlarının toplam tutarının ise 150 milyon doları bulduğunu kaydetti.


Star


Geri Dön