09 / 05 / 2024

izmit toki

izmit toki

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022!

Kocaeli İzmit TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmit kura sonucu 29.07.2022 ve proje detayları...

İzmit TOKİ ve Ormanköy Konutları'na yol müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesinde yer alan TOKİ Konutları ile Ormanköy Konutları arasındaki yolda çalışmalara başladı. 20 bin metreküp kazının yapılacağı çalışmalarda 1,1 kilometre yol asfalt ile kaplanacak.

İzmit TOKİ Konutları ile Ormanköy yolu çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit TOKİ Konutları ile Ormanköy yolunda düzenleme yapılıyor. Çalışmalarda bin 500 ton binder, bin 400 metre küp beton ve bin ton aşınma yola kaplanacak.

İzmit TOKİ Konutları'nın yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit ilçesinde yer alan TOKİ Konutları ile Ormanköy Konutları arasındaki yolda çalışmalara başladı. 20 bin metreküp kazının yapılacağı çalışmalarda 1,1 kilometre yol asfalt ile kaplanacak.

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor!

Karamanlı'ya TOKİ konutları geliyor. Karamanlı'da Toki konutları başvuruları başladı. Karamanlı Belediyesi' nin sitesinden yapılan duyuruda, Toki konutların hangi alanda, hangi öncelikte yapılması istendiği vatandaşlara soruldu.

TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 2015!

Toki indirim kampanyası ne zaman? Toki indirim kampanyası nasıl hesaplanır? Toki indirim kampanyası Halkbank aracılığıyla değerlendirilebilir mi? Toki indirim kampanyası forum ortamlarında nasıl konuşuluyor? Toki 2015 indirim kampanyası soruları ve cevapl

TOKİ, 60 ay vadeyle 32 arsa satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

TOKİ Kocaeli İzmit Arızlı kura sonucu 2015!

TOKİ Kocaeli İzmit Arızlı projesinde satışa sunulan 24 tane dairenin kura çekilişi gerçekleşti. İşte TOKİ Kocaeli İzmit Arızlı kura sonucu 2015 detayları...

İzmit Arızlı TOKİ kura 2015!

TOKİ Kocaeli Arızlı projesinde dairelerin fiyatları 46 bin 829 TL'den başlıyor. Projede 24 tane daire kurayla satılıyor. İşte İzmit Arızlı TOKİ kura 2015...

TOKİ İzmit Arızlı kurası bugün çekilecek!

Başvuruların 22 Aralık - 31 Aralık tarihleri arasında kabul edildiği TOKİ İzmit Arızlı kurası bugün çekilecek. Projenin kurası İzmit Belediyesi Yunus Emre Nikah Salonu'nda yapılacak.

TOKİ İzmit Arızlı kura çekilişi!

TOKİ İzmit Arızlı kura çekilişi noter huzurunda yapılacak. 2 oda 1 salon dairelerden meydana gelen projede dairelerin fiyatları 46 bin 829 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ilgın'da 2.TOKİ şantiyesi kuruldu!

Ilgın'ın en eski mahallerinden olan Behlül bey mahallesinde Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüz bin metrekarelik alana 2.Etap TOKI Ketsel dönüşüm Projesi ile 863 konut 20 dükkan 16 derslik bir okul inşa edilecek.

İzmit TOKİ Konutları'na yeni yol yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, izmit ilçesi TOKİ Konutları orman köy yolu yapımıyla ilgili ihale açtı. İhale, TOKİ Konutları'na 1.45 kilometrelik asfalt ve beton yol yapımını içeriyor.

izmit toki Haberi

izmit toki

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kocaeli İzmit projesi için beklenen gün geldi. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmit projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. Projede 1.105 konut ve 6 adet dükkan yer alacak. 

Kocaeli İli, İzmit İlçesi Cedit Mahallesi 1105 Konut, 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ikmal İşi ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

İzmitlilerin yüzünü güldüren projenin 650 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan ihale ilanı şu şekilde:

İKN    :    2022/619165 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent Çankaya/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000...