10 / 05 / 2024

İzmit Topçulardaki hizmet binası

İzmit Topçulardaki hizmet binası

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

İzmit'te bina inşaatı kazısında Roma mezarı bulundu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, İzmit'te yeni hizmet binasının temel kazısına başladı. İnşaat sırasında Roma dönemine ait mezarlar bulundu.

İzmit Yenişehir'e yeni hizmet binası!

İzmit Belediyesi Yenişehir Mahallesi’ne hizmet binası yapıyor. 178 bin liraya mal olan hizmet binasında toplantı odası, idari ofis ve mutfak bulunuyor.

İzmit Topçular Mahalle Konağı hizmete açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in en büyük mahalle konaklarından olan ve önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan Topçular Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu.

İzmit Belediyesi Çukurbağ Hizmet Binası'nın yenileme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi’nin Çukurbağ Mahallesinde bulunan hizmet binasının yenilenmesiyle ilgili açılan ihaleye 4 firma katıldı. Zemin ile birlikte 3 katlı olan ve İZMEK kurslarının yer aldığı hizmet binasının yaklaşık maliyeti 85 bin 707 lira olarak belirlendi.

İzmit Durhasan hizmet binası yenileniyor!

İzmit Belediyesi tarafından Durhasan’daki hizmet binası elden geçiriliyor. Belediyenin Etüt ve Proje Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, 3 katlı bina komple bakım ve onarımdan geçiriliyor.

İzmit Topçular mahalle konağı yaza bitecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yapımı devam eden projeleri denetleyerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Doğan, "Hem kadınlarımıza, hem gençlerimize, hem çocuklarımıza, hem de emeklilerimize hizmet verilecek" dedi.

İzmit Topçular'da mahalle konağı için temeller atıldı!

İzmit Belediyesi Topçular mahallesine yapılacak olan mahalle konağı için temel atma töreni düzenledi. İzmit Belediyesi Topçular Mahallesine yapacağı mahalle konağının temellerini attı.

İzmit Belediyesi'nin Süleymaniye Köyü'ndeki hizmet binası açıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Süleymaniye köyünde tadilatı yapılan hizmet binası, muhtarlık ve çok amaçlı salon İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın katıldığı törenle açıldı.

İzmit Topçular Mahallesi'ne yeni mahalle konağı!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen mahalle konakları projesi mahallelerde devam ediyor. İzmit Belediyesi’nin şimdiye kadar hayata geçirdiği 20 mahalle konağının en büyüğü Topçular mahallesinde inşa edilecek.

İzmit'in en büyük konağı Topçular'a inşa edilecek!

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen mahalle konakları projesi mahallelerde devam ediyor. Topçular’a ayrı bir değer katması beklenen mahalle konağının 180 gün içinde tamamlanıp hizmete girmesi planlanıyor.

İzmit'in en büyük mahalle konağı Topçular'a yapılacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, en büyük mahalle konağının Topçular'a yapacaklarını söyledi. Başkan Doğan mahalledeki sağlık merkezini de ziyaret edip ilgililerden bilgi aldı..

Topçular’daki hizmet binası yenilendi!

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi. İşte çalışmanın ayrıntıları...

İzmit Topçulardaki hizmet binası Haberi

İzmit Topçulardaki hizmet binası

İzmit Belediyesi tarafından Topçular mahallesindeki hizmet binası yenilendi. Dış yapısı bozulan Topçular mahallesi hizmet binası, İzmit Belediyesi tarafından onarım çalışmaları yapılarak yenilendi.Yetkililer, “Çerisinde muhtarlık ile birlikte Sağlık Merkezi, İZMEK kursları ve Etüt merkezi de bulunuyor. Zeminle birlikte 3 katlı binanın tamamına ısı yalıtımı yapıldı. Bina girişindeki döşeme ve kaplamaların yenilendiği, istinat duvarlı ve korkulukların boyanan, bina içinde de çeşitli tadilat ve tamirlerin yapıldı. Çalışmanın tamamı 32 bin liraya mal oldu”...