30 / 04 / 2024

İzmitte ödüllü bahçe

İzmitte ödüllü bahçe

İzmit'in Gündoğdu Semti'nde, Örnek Konut Yarışması'nda Ada ve bölge kategorisi birincisi olan bahçenin yerine çıkmaz sokak yapılmak istenmesi semt sakinlerini isyan ettirdi. İşte bölgede yaşananlar...

ŞOK’ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü!

ŞOK Market, birçok üründe indirime giderken, bu indirimlerin bugün son olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, 6 Haziran Salı gününe özel, ŞOK'ta mutfak masa seti 2 bin TL’ye, yatak seti 4 bin TL’ye, bahçe/balkon seti 1750 TL’ye düştü. İşte 6 Haziran 2023 ŞOK fiyat listesi...

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Bahçeşehir gölet projesinin ruhsatları iptal edildi!

İstanbul'da senelerdir gündemden düşmeyen Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Dekar Kıyıbahçe'ye uluslararası birincilik ödülü!

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi markaları arasında yer alan Dekar Yapı’nın İstanbul Çekmeköy Ömerli’de geliştirdiği yeni projesi “Dekar Kıyıbahçe”, ABD’de düzenlenen “En İyi Uluslararası Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması”nda, 37 proje arasında birinci oldu.

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Bahçeşehir çevresi peş peşe gelen projelerle değer kazanıyor!

Bahçeşehir - Ispartakule çevresi Eston’dan Kuzu Grup’a, Sur Yapı’dan Garanti Koza’ya kadar markalı konut üreticilerinin proje üssü konumuna döndü. Bahçeşehir çevresine metro hattının gelmesiyle bölgeye ilginin daha da artması bekleniyor.

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

Trabzon Sağlık İl Müdürlüğünün 112 Acil Servis için Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde ki spor salonunu yıkarak yerine geçici bir bina yapmak istemesi mecliste tartışmaları da beraberinde getirdi.

Akzirve Gayrimenkul'den Bahçeşehir ve Zeytinburnu'na iki yeni proje!

Akzirve Gayrimenkul ve Yatırım, önümüzdeki dönemde Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda yaklaşık 870 milyon dolarlık iki yatırım gerçekleştirecek.

Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir’in cadde dükkanları satışa çıktı!

İstanbul Bahçeşehir'de gölet bölgesinde hayata geçirilen Kiptaş Vaditepe Bahçeşehir projesinde cadde dükkanları satışa çıktı. Son başvuru günü 23 Haziran Perşembe.

Vaditepe Bahçeşehir'de B, F ve D bloklar teslim ediliyor!

Bahçeşehir'de hayata geçirilen Vaditepe'de teslimler 24 Mart itibariyle başladı. 4 bin adet daireden meydana gelen KİPTAŞ Vaditepe'de B, F ve D bloklar da sahiplerine teslim ediliyor.

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri'nden yeni eylem!

Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri gölet ve çevresindeki park alanının imara açılmasına karşı dün yeni bir eylem gerçekleştirdi. Eyleme Kuzey Ormanları Savunması, İstanbul Kent Savunması, Validebağ Gönüllüleri, Mimarlar Odası da destek verdi.

Antalya Büyükşehir'den En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere yarışma düzenliyor. “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda toplam 35 bin lira para ödüllü verilecek.

İzmitte ödüllü bahçe Haberi

İzmitte ödüllü bahçe

İzmit'in Gündoğdu Semti'nde 5. Ada konutlarının yan tarafı semt sakinlerince yeşillendirilerek birbirinden güzel fidanlar ve çiçekler dikilmesi sonucu 2004 yılında 'Örnek Konut Yarışması'nda Ada ve bölge kategorisi birincisi oldu. Vatandaşlarca yeşillendirilmiş alanın imar planında çıkmaz yol gözükmesi nedeniyle İzmit Belediyesi'nin yol çalışması başlatması semt sakinlerini isyan ettirdi.


İzmit Gündoğdu Mahallesi'nde Bayındırlık Bakanlığı Konutları 5'inci adada Büyükşehir Yasası kapsamında kapatılan Bekirpaşa Belediyesi döneminde 2004 yılında konutların çevresine dikilen fidanlar ve çiçeklerle 'Örnek Konut Yarışması'nda Ada ve bölge kategorisi birincisi olan alandaki ağaçlar ve çiçeklerin yerine çıkmaz sokak yapılmak istenmesine vatandaşlar tepki gösterdi.



'ÇIKMAZ YOL İÇİN AĞAÇLARIMIZI KESTİRMEYİZ'


Marmara depreminden sonra konutlara taşındığını söyleyen semt sakinlerinden Hatice Bayhan, "Evimizin önünü güzelleştirmek için bütün komşularımızla birlikte çeşitli ağaçlar ve çiçekler ekerek yaşadığımız bölgeyi güzelleştirdik. Dönemin...