05 / 05 / 2024

İznik Gölü sanayi tesisi

İznik Gölü sanayi tesisi

İznik Gölü çevresini sanayi tesisi kurmaya açan imar planı değişikliğine tepki gösteren CHP Bursa Milletvekili, Parti Meclisi ve Çevre Komisyonu Üyesi Sena Kaleli, "2. Cargill vakasıyla karşı karşıyayız" dedi.

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Beytül Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Alesmaıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alesmaıl Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Mimari Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gül tarafından kuruldu.

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güçlü Dekorasyon Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Türkay Yılmaz tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenigül Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Yenigül tarafından kuruldu.

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seryıl Group İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Serkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saklıgöl Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de İLyas Gençoğlu ve Naim Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Ağıl İnşaat Yapı Dekorasyon Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağıl İnşaat Yapı Dekorasyon Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erdal Ağıl tarafından kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi açıldı!

Gül İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Myrose Şubesi bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gül ve Mevlüt Gül ortaklığında açıldı.

İznik Gölü sanayi tesisi Haberi

İznik Gölü sanayi tesisi

Türkiye'nin beşinci, Marmara Bölgesi'nin en büyük gölü olan İznik Gölü doğal SİT alanı konumunda olmasına rağmen, yapılan plan değişikliğiyle göl havzası sınırlarında kağıt fabrikası yapılması yolu açıldı. CHP Bursa Milletvekili, Parti Meclisi ve Çevre Komisyonu Üyesi Sena Kaleli, plan değişikliğiyle ağır sanayi hariç, bölgenin her türlü sanayi tesisinin kurulmasına açık hale getirildiğini belirterek, "Plan değişikliğinin uygulanması halinde Bursa, çevre açısından telafisi olmayan, tahribat meydana getiren, toprağını, suyunu ve havasını kirleten, birinci sınıf tarım arazisinin üzerine kurulu 2. bir 'Cargill' vakasıyla karşı karşıya kalacak" dedi. 


ALBAYRAKLAR İÇİN Mİ?'

İznik Gölü Çevre Planı'nda yapılan değişiklikle ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce tarafından cevaplanması istemiyle Meclis'e soru önergesi veren Sena Kaleli, "Hangi kamu yaran ya da hangi gerekçe doğrultusunda İznik Gölü Çevre...