21 / 05 / 2024

İZODER tasarruf

İZODER tasarruf

'Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı'nı değerlendiren İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, "Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6.5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar TL tasarruf elde edilecek...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'yla 5 yılda 6 milyar TL tasarruf edilebilir!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nda söz edildiği gibi Her yıl 300 bin konutun mevcut mevzuatlara uygun olarak yalıtılması durumunda 5 yıllık sürede toplam 6 milyar TL üzerinde tasarruf etmemiz mümkün" diye konuştu...

Özyeğin Üniversitesi ScOLa binası 200 bin dolar tasarruf sağlayacak!

Geleceğin şehirlerinde binalar da akıllanarak, enerji ve kaynakların daha tasarruflu kullanılmasını sağlayacak. Özyeğin Üniversitesi kampüsündeki ScOLa binası da yıllık 200 bin dolarlık tasarruf sağlayarak, geleceğin trendlerine ışık tutuyor.

Kale Yapı ile binalarda yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayın!

Kale Yapı'nın binalarda ısıtma ve soğutma için harcanan enerjide yüzde 50’ye varan tasarruf sağlayan tasarımı ‘Kale Mantolama’, aynı zamanda yangın ve ses yalıtımına da katkıda bulunarak sağlıklı yaşam alanları sunuyor.

Konut Tasarruf Hesabı uygulamasını olumlu buluyoruz!

Emlak Müşavirleri Derneği Başkan Yardımcısı İsa Özdemir, 26 Ağustos 2016 tarihinde itibaren başlayan devletin vatandaşa 15 bin TL'ye kadar destek vereceği 'Konut Tasarruf Hesabı' uygulamasını değerlendirdi.

Bankacılardan hükümete Yapı Tasarruf Sandığı önerisi!

Bankacılar, vatandaşın tasarruflarını artırması ve kolay ev sahibi olabilmesi için hükümete Yapı Tasarruf Sandığı’nı önerdi. Yapı Tasarruf Sandığı, konut edinmeyi kolaylaştırıyor.

Rockwell Automation’ın yeni sistemi ile yüzde 50 tasarruf sağlıyor!

Yeni AADvance Eurocard Sistemi ile proses mühendisleri donanım boyutundan yüzde 50 tasarruf sağlıyor. Yeni geliştirilen sistem deniz altı uygulamaları için tasarlanmış ilk proses güvenlik sistemlerinden birisi.

Kale Mantolama ile yüzde 50’ye varan tasarruf!

Her türlü iklim ve olumsuz hava koşullarına karşı 10 yıl ürün, 2 yıl uygulama garantisi sunduğu mantolama sistemi ile binaları koruma altına alan Kale Mantolama, yüzde 50’ye varan tasarruf sağlıyor.

Mantolama yazın da tasarruf sağlıyor!

Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada binalarda mevsim gözetmeksizin ısı yalıtımı (mantolama) yapılmasının önemine dikkati çekti.

Aydınlatma sektöründe tasarruf ön plana çıktı!

Son yapılan elektrik zamlarından sonra tasarruf öne çıktı. Aydınlatma sektöründe tasarruf avantajıyla öne çıkan LED ampullerin günlük 10 saatlik ortalama kullanımıyla tüketicilere 5 yılın sonunda maliyeti 55 TL oluyor.

Konutların yenilenmesi sektöre uzun soluklu fayda sağlayacak!

İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, Türkiye ekonomisi ve son kullanıcı için önem taşıyor. Çünkü yalıtımla kışın ısıtma, yazında soğutma amacıyla harcanan enerjiden ortalama yüzde 50 tasarruf sağlanıyor.

Klite LED ampuller tasarruf için adım attırıyor!

Koçtaş'ta LED ampuller çevre dostu özellikleriyle öne çıkıyor. Zarif tasarımlarıyla dikkat çeken Klite LED ampuller, tasarruf için önemli bir adım attırıyor.

Yoksul aileler için konut tasarruf hesabı programı başlatılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yoksul ailelerin konut sahibi olabilmesi için 'konut tasarruf hesabı' programını başlatacaklarını açıkladı.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 24 dakika tasarruf sağlayacak!

AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, 3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'ni analiz etti: Her gün 6.5 milyon insan her yöne tek gidişte 24 dakika tasarruf sağlacak.

İZODER tasarruf Haberi

İZODER tasarruf

BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı Onuncu Kalkınma Planı'nda yer alan 'Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı'nı değerlendiren İZODER Başkanı Ferdi Erdoğan, "Kalkınma Planı'nın öngördüğü süre içinde 6.5 milyon konutun ısı yalıtımının yapılmasıyla 46 milyar TL tasarruf elde edilecek, 51 bin kişiye yeni istihdam sağlanacak ve 125 milyon ton karbon salimini engellenecek. İsı yalıtımıyla sağlanacak tasarruf miktarı, Türkiye'nin en büyük sanayi kuruluşunun yıllık gelirinden daha fazla" dedi. 


Başbakan Davutoğlu'nıın, beraberindeki 11 bakanla açıkladığı 'Onuncu Kalkınma Planı'nda yer alan konuların, 'Öncelikli Dönüşüm Programlan'olarak 25 başlıkta listelendiğini ifade eden İZODER (İsı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği) Başkanı Ferdi Erdoğan, 'Enerji Verimliliğinin Geliştirilmesi Programı'nın, 9 başlığı kapsayan ilk pakette bulunmasının ise tüketici ve yalıtım sektörü için çok önemli bir gelişme olduğunu kaydetti. 


Yalıtım sektöründe artık hiçbir şey...