04 / 05 / 2024

İzokim İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

İzokim İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

İzokim İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Can Erenel ve Gürkan Özgün ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Şişli, H.R.Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin ve Metin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ayten Özkan tarafından kuruldu.

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Demir, Anıl Yüceol ve Serkan Arslan ortaklığında kuruldu.

Projeksiyon İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projeksiyon İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Arslan tarafından kuruldu.

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Sürmeligül Kayış tarafından kuruldu.

Bipanel İnşaat İzolasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bipanel İnşaat İzolasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kumlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metraj Yalıtım İnşaat İzolasyon İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 14 Aralık 2017'de Yavuz Aydın tarafından kuruldu. 

Ogs Yapı İnşaat İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ogs Yapı İnşaat İzolasyon Limited Şirketi Zekayi Kaymakçı tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi kuruldu!

Asfaltçıoğlu İnşaat İzolasyon Ve Yol Yapım Limited Şirketi bugün Funda Bilgi tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Sobaylar Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sobaylar Yapı İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sıddık Sobay tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi'nde kuruldu.

İzokim İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

İzokim İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

İzokim İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Can Erenel ve Gürkan Özgün ortaklığıyla 30 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Şişli, H.R.Paşa Mahallesi'nde kuruldu. 


İzokim İnşaat İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -  Şirketin maksat ve mevzuunu teşkil eden başlıca çalışma konuları  şunlardır ; A-Şirket aşağıda gurup ve fıkralarda yazılı hizmetlerin ve ürünlerin mamul, yarı mamul , hammadde ve malzemelerin, imalat, ihracat, ithalat, transit ticaret ve iç ticaretini yapar ve  ayrıca gerektiğinde bu malların distribütörlüğünü ve bu mallar üzerinde mümessillik  ve müşavirlik hizmetlerini ifa eder , 1-) Her türlü inşaat , izolasyon , boya , yapı kimyasalları, alet ve edevatı, malzeme ve sair yardımcı maddelerin imalatını, alım satımını ve uygulamasını yapmak veya  yaptırmak, 2-) Yurt içinde...