04 / 05 / 2024

İZSU Buca bina ihalesi

İZSU Buca bina ihalesi

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı.

Buca'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor!

İzmir Buca Belediyesi,  kent genelinde metruk binaları ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde dört ayda 74 metruk bina yıkıldı.

Buca'da 15 metruk bina yıkıldı!

İzmir Buca Belediyesi, ilçe güvenliğini sağlamak için metruk binaların yıkımına başladı. Belediye ekipleri ilk etapta 15 binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Buca'daki metruk bina mahallelinin korkulu rüyası oldu!

İzmir Buca'da uyuşturucu bağımlılarının mesken tuttuğu metruk ev, mahallelinin korkulu rüyası haline geldi. Vatandaşlar, çocuklarının can güvenliği olmadığını söyleyerek sokağa çıkamadığını ifade ettiler ve yetkililerden sorunun çözülmesini istediler.

İZSU için akıllı bina yapılacak!

İzmir Belediyesi, İZSU için Halkapınar Su Fabrikası sahasına yeni bir hizmet binası inşa edilecek. Akıllı bina konseptiyle hayata geçecek projenin ihalesi bu ay yapılacak.

İzmir Buca'da 4.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Buca İlçesi, Tınıztepe Mahallesi'nde yer alan bina ve arsası 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 15 Ağustos 2018 olarak belirlendi. 

Buca Kaynaklar’a 10.8 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’nın Kaynaklar, 29 Ekim, Gökdere ve Zafer mahallelerini sağlıklı kanal alt yapısına kavuşturmak için çalışmalara başladı

Buca Belediyesi eski hizmet binası kültür merkezi oluyor!

Buca Belediyesi, belediyenin eski hizmet binasını Buca Kültür Merkezi olarak Bucalıların kullanımına açıyor. Tarihi dokusuyla dikkat çeken bina, yapılacak düzenlemenin ardından kültür ve sanatın kalbinin atacağı mekan olarak hizmete açılacak

Buca Kaynaklar'a 60 kilometrelik kanal yapılacak!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca Kaynaklar ile 29 Ekim ve Zafer mahallerinin evsel atık sularını toplayacak 60 kilometrelik kanal ihalesine çıkıyor.

İZSU, Buca'da suların temiz olduğunu açıkladı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca ilçesine bağlı Kaynaklar Mahallesi'nden geçen Tahtalı Çayı'na kanal sularının karıştığı iddialarına karşı, baraj gölünden ve derelerden alınan numunelerin standartlara uygun olduğunu bildirdi.

Buca su kesintisi 13 Kasım 2014!

İZSU Genel Müdürlüğünün açıklamasına göre İzmir'de, altyapı çalışmaları nedeniyle bazı yerleşim birimlerinde su kesintisi uygulanacak. Buca 'da su kesintisi yapılacak bölgeler haberimizin içinde yer alıyor

İZSU Buca binasının inşaatı başladı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca ’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. Çevik Bir Meydanı ’nda hizmet verecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı. Bina 5 kat olarak inşa edilecek...

İZSU Buca binasının yapımına başlandı!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı.

İzmir Buca'da su kesintisi!

İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Buca Adatepe'de yaşanan su yetersizliğini çözmek için mevcut pompalar yenileyeceğinden 25 Temmuz 2014 Cuma günü 08.00 ile 26 Temmuz Cumartesi günü 08.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak

İZSU Buca bina ihalesi Haberi

İZSU Buca bina ihalesi

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. Çevik Bir Meydanı’nda hizmet verecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek bina 8 ayda tamamlanacak. 1835 metrekarelik alanda bodrum katıyla birlikte 5 kat olarak inşa edilecek binada bekleme holü, yazı işleri, sayaç okuma açma kesme bölümü, yazı işleri, tahsilat servisi, abonman servisi, arşiv, revir ve toplantı salonu yer alacak. 


Şirinyer Parkı’nın içinde prefabrik yapıda hizmet veren Buca Şube Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması ile birlikte Bucalılar, İZSU ile ilgili resmi işlemlerini daha geniş ve modern ortamda gerçekleştirecek.

İzmir Büyükşehir...