03 / 05 / 2024

İZSU Buca binası

İZSU Buca binası

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı.

TOKİ'den Buca'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den İzmir Buca'ya 2 yeni okul!

İzmir ili Buca İlçesi Yiğitler Mahallesi (Vali Rahmi Bey İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Binası ve Çiğli İlçesi Küçük Çiğli Mahallesi (80Yıl Küçükçiğli İlkokulu) 24 Derslikli Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Buca Kaynaklar’a 10.8 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’nın Kaynaklar, 29 Ekim, Gökdere ve Zafer mahallelerini sağlıklı kanal alt yapısına kavuşturmak için çalışmalara başladı

İzmir Buca'nın vizyon projeleri ne durumda?

AK Parti Buca İlçe Başkanı Neşat Arslan, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti Buca İlçe Binası'nda Buca Belediyesi'nin 2 yıllık faaliyetlerini düzenledikleri basın toplantısı ile değerlendirdi.

İzmir Buca'da devrilen vincin operatörü hayatını kaybetti!

İzmir Buca'da 351 Sokak'ta İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında kullanılan vinç devrildi. Vinç operatörü Mustafa Yalçınkaya (50), olay yerinde hayatını kaybetti.

Buca Kültür ve Sanat Merkezi 18 Kasım'da açılıyor!

Buca'nın tarihi mekanlarından eski Belediye Binası'nda yapılan düzenleme ile kente kazandırılan Kültür Merkezi 18 Kasım'da kapılarını açıyor.Açılış gecesinde dünyaca ünlü caz sanatçısı Kerem Görsev de gurubuyla birlikte konser verecek.

İzmir Buca eski hizmet binası kültür sanat merkezi olacak!

Buca Belediyesi’nin, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binası kültür ve sanat merkezi olarak hizmet verecek.

Buca Belediyesi eski hizmet binası kültür merkezi oluyor!

Buca Belediyesi, belediyenin eski hizmet binasını Buca Kültür Merkezi olarak Bucalıların kullanımına açıyor. Tarihi dokusuyla dikkat çeken bina, yapılacak düzenlemenin ardından kültür ve sanatın kalbinin atacağı mekan olarak hizmete açılacak

Buca eski hizmet binası kültür merkezine dönüştürülüyor!

Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.

Buca Belediye binası sanat merkezi oldu!

Buca Belediyesi’nin, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binası kültür ve sanat merkezi olarak hizmet verecek. Merkezde, edebiyat söyleşileri, öğrenci dinletileri ve sergiler yapılacak.

İzmir Buca'daki hizmet binası kültür merkezi olacak!

Buca Belediyesi, tarihi dokusuyla dikkat çeken belediye eski hizmet binasını kültür ve sanat etkinlikleri yapılmak üzere kültür ve sanat merkezine dönüştürüyor.

Buca Kaynaklar'a 60 kilometrelik kanal yapılacak!

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca Kaynaklar ile 29 Ekim ve Zafer mahallerinin evsel atık sularını toplayacak 60 kilometrelik kanal ihalesine çıkıyor.

İZSU Buca binası Haberi

İZSU Buca binası

İZSU Genel Müdürlüğü, Buca’ya yeni hizmet binası kazandırıyor. Çevik Bir Meydanı’nda hizmet verecek Buca Şube Müdürlüğü binasının ihalesi tamamlanarak yapım çalışmalarına başlandı. 1 milyon 575 bin liralık yatırımla hizmete girecek bina 8 ayda tamamlanacak. 1835 metrekarelik alanda bodrum katıyla birlikte 5 kat olarak inşa edilecek binada bekleme holü, yazı işleri, sayaç okuma açma kesme bölümü, yazı işleri, tahsilat servisi, abonman servisi, arşiv, revir ve toplantı salonu yer alacak. 


Şirinyer Parkı’nın içinde prefabrik yapıda hizmet veren Buca Şube Müdürlüğü’nün yeni binasına taşınması ile birlikte Bucalılar, İZSU ile ilgili resmi işlemlerini daha geniş ve modern ortamda gerçekleştirecek.

İzmir Büyükşehir...