13 / 05 / 2024

İZSU izmir

İZSU izmir

Su kaynaklarının korunması, şehre kesintisiz, sağlıklı içme suyu verilmesi için yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU Genel Müdürlüğü, arıtma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı.

Özsu Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsu Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli İle  Suna Aktepe,  Özcan , Aktepe, Engin Can Aktepe tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

İzmir'de bir apartman tahliye edildi! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde İZSU ekiplerinin çalışma yaptığı sırada bir apartmanın istinat duvarı yıkıldı. Dairelerinde hasar olan apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

İzmir Urla'ya 9.4 milyonluk yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İZSU Genel Müdürlüğü Urla'nın Atatürk, Kabalak ve Zeytinalanı mahallelerinde 14 kilometrelik yağmur suyu hattı döşeyecek

İzmir Gültepe'ye 50 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yağışlarda sel tehdidi yaşayan İzmir Gültepe bölgesindeki İZSU çalışmalarını yakından inceledi.

İzmir'in 5 ilçesine 64.8 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yarımadanın 5 ilçesine 64.8 milyon liralık içme suyu ve kanal yatırımı daha yapıyor.

İzmir Buca ve Kemalpaşa’ya 7.8 milyon liralık yatırım geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kent merkezi ve çevre yerleşimlerde yağışlarda sıkıntı yaşanan bölgelerde yeni yağmur suyu alt yapısı oluşturuyor.

İzmir'de altyapı sorunu büyüyor!

AK Partili Doğan, İzmir’de 3 gün süren yağışların ardından Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ve İZSU’ya tepki gösterdi.

İzmir Bayındır'a 7 milyon TL'lik yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yaklaşık 7 milyon liralık yatırımla Bayındır merkezdeki 15 mahallenin 30 yıllık içme suyu şebekelerini baştan sona yeniliyor.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

İzmir Büyük Körfez Projesi için ihale hazırlıkları başladı!

İZSU, Körfez’in kuzey aksında açılacak 13.5 kilometre uzunluğunda ve -8 metre derinliğindeki sirkülasyon kanalı için ihale hazırlıklarına başladığını duyurdu.

İZSU izmir Haberi

İZSU izmir


Su kaynaklarının korunması, şehre kesintisiz, sağlıklı ve temiz içme suyu verilmesi için yatırımlara imza atan İzmir Büyükşehir Belediyesi IZSU Genel Müdürlüğü, arıtma tesislerinde 2000 yılından bu yana 3.5 milyar metreküp su arıttı. Bu miktar, Tahtalı Barajı hacminin 11 katı büyüklüğe eşit. İZSU, 2014 yılında 55 atık su arıtma tesisinde toplam 298 milyon metreküp su arıttı. Bu suyun yiizde 98'lik bölümü, Avrupa Birliği'nde kentsel atık su arıtımında zorunlu olan ileri biyolojik yöntemlerle arıtılırken çoğunluğu enerji olmak üzere harcanan tutar ise 51 milyon lira oldu. İZSU yetkilileri, 2000 yılından beri arıtılan toplam su miktarının 3.5 milyar metreküp olduğunu belirterek, "Söz konusu hacim, Tahtalı Barajı'nın 11 katı. Körfezdeki su miktarına bakıldığında ise iç ve orta körfez dahil bu bölümdeki su miktarının 3...