15 / 05 / 2024

izsu izmire arıtma tesis yapacak

izsu izmire arıtma tesis yapacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 28. arıtma tesisini yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire'de kurmaya hazırlanıyor 66 bin kişiye hizmet verecek tesis, günde 11 bin 700 metreküp atık su arıtacak.

İZSU Menemen'de ikinci arıtma tesisini tamamladı!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün Menemen Türkelli'de ikincisini yaptığı ileri biyolojik arıtma tesisi işletmeye alındı. Yeni tesis 9.4 milyon TL'ye mal oldu...

İZSU'nun arıtma tesislerine bakanlık teşviği!

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından Avrupa standartlarında işletilen ve kalitesiyle Türkiye’ye örnek olan arıtma tesisleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan 7.2 milyon TL.’lik “enerji teşvik” hakkı kazandı.

İZSU'dan yeni arıtma tesisi!

İZSU, Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nde günde 2 bin metreküp atık suyu “içme suyuna” çevirecek yeni bir tesis için çalışmalara başladı. Bu tesis Türkiye’de “ilk” olacak.

İZSU'dan bir arıtma tesisi daha!

İzmir'in turistik bölgelerinden Yeni Foça'nın 21 milyon liralık yatırımla kanal şebekesi çalışmalarını başlatan Büyükşehir Belediyesi ileri biyolojik arıtma tesisi için de gelecek ay ihaleye çıkacak.

İZSU 2008-2013 yılları arasında 11 arıtma tesisi inşa etti!

İZSU tarafından 2008-2013 yılları arasında 872 bin 500 kişinin evsel atığını arıtacak kapasitede biri biyolojik, 10’u ileri biyolojik olmak üzere 11 arıtma tesisi hizmete alındı.

İZSU, 17 arıtma tesisi ile 4 yeni baraj yapacak!

Değirmendere, Bostanlı, Alionbaşı, Çamlı barajları, Foça, Yeni Foça ve Musabey içme suyu arıtma tesisi, Aliağa İçme Suyu Arıtma Tesisi, Bornova'ya kaynak suyu dolum tesisi, Buca kuyuları için arıtma tesisi yapılacak.

Kütahya arıtma tesisi Kasım ayında açılacak!

Çevre sorunlarını ile boğuşan Kütahya'nın turistik ilçesi Simav, inşaat çalışmaları hızla devam eden Biyolojik Arıtma Tesisi ile yakında hayat bulacak. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, tesisi Kasım ayında hizmete açacaklarını söyledi.

Ak Gıda 8 milyonluk yeni arıtma tesisi kurdu!

Türkiye genelindeki 5 üretim tesisiyle en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi olan Ak Gıda. Pamukova fabrikasında. 8 milyon lira yatırımla dünyanın en yeni teknolojili arıtma tesisini kurdu

Acıgöl Organize Sanayi bölgesindeki arıtma tesisi çalışmaları devam ediyor!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi...

Acıgöl Organize Sanayi Bölgesinde arıtma tesisinin faaliyete geçmesi için çalışmalar hızlandı!

Nevşehir'in Sanayi anlamında gelişmesine en önemli katkıyı sağlayacak olan alanlardan biri olan Acıgöl Organize Sanayi bölgesinde arıtma tesisinin bir an önce faaliyete geçirilmesi için çalışmaların hızla sürdürüldüğü bildirildi.

Ordu Atıksu Arıtma Tesisinin açılışı yapıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı...

Ordu atıksu arıtma tesisi açıldı!

Ordu'dan Karadeniz'e kirli su akmayacak Avrupa Birliği (AB) ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın katkılarıyla, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ordu Atıksu Arıtma Tesisi açıldı.

Gürsu yeşil çevre arıtma tesisi işletmesinin kapasite artırımı için ihale düzenlendi!

Gürsu'da kurulu bulunan S.S. Yeşil Çevre Arıtma Tesisi işletmesinin kapasite artırım için ihale sözleşmesi törenle imzalandı. Vali Münir Karaloğlu, "artık Bursamızda temiz çevre ve temiz deniz istiyoruz" dedi.

izsu izmire arıtma tesis yapacak Haberi

izsu izmire arıtma tesis yapacak


Avrupa Birliği standartlarında arıtma sayısı ve kişi başına düşen arıtma miktarlarıyla "Türkiye liderliğini" koruyan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin arıtma seferberliği sürüyor. 


5216 sayılı yasayla sınırlarına dahil olan ilçelerde arıtma yatırımlarını tamamlayan, Yeni Foça ve Menemen Türkelli'ye kuracağı arıtma tesisi için ihale hazırlıklarını sürdüren İZSU; gözünü şimdi de Bütünşehir Yasası ile sınırlarına dahil olan yeni ilçelere çevirdi. Projesi ve yeri hazır olan arıtma tesisi için de çalışmalar başladı. İZSU Genel Müdürlüğü, ilk olarak Tire'ye ileri biyolojik atık su arıtma tesisi yapmak için harekete geçti. 


Hüseyin Ağa Köprüsü Mevkiinde Tire Belediyesi'ne ait 21 bin metrekarelik alanda, projesi İller Bankası tarafından hazırlanan arıtma tesisi için yapım ihalesine çıkmaya karar verdi. 66 bin nüfusa hitap edecek arıtma tesisi günde 11 bin 700 metreküp atık su arıtacak....