30 / 07 / 2024

izsu nerelerde yatırım yapacak

izsu nerelerde yatırım yapacak

İzmir merkezdeki ilçelerin eskimiş ve bu nedenle kaçaklara neden olan su branşman (ana şebeke ile evler arasındaki) hatlarını yenilemeye başlayan İZSU, 257 kilometre boru döşeyip 24 milyon liralık harcama yapacak.

İZSU'dan 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım!

Geleceğe yatırım Sürdürülebilir bir kent hedefiyle çevre projelerine büyük ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bu hedef doğrultusunda 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım gerçekleştirdi.

İZSU'dan 40 milyonluk tarihi yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970’lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. 40 milyon liraya mal olacak tarihi yatırım önümüzdeki ay başlıyor.

İZSU'dan yatırım atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015’te de yatırım atağını sürdürüyor. 10 yılda 1 milyar 586 milyon liralık yatırım yapan İZSU, önemli yatırımlara imza atıyor.

İZSU’dan 45 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, 2004 yılında sınırlarına dahil olan Menderes’de önemli alt yapı yatırımlarını hayata geçirdi. Çileme ve Sancaklı köylerine kanal döşendi. 2004 – 2014 yılları arasında yaklaşık 45 milyon liralık yatırım yapıldı.

İZSU 5.5 milyon liralık yatırım yapacak!

İZSU 5.5 milyon liralık yatırım yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Menderes, Bornova ve Bergama ilçelerinde 5.5 milyon liralık yeni kanal ve yağmursuyu şebekesi yatırımına başladı.

İZSU, 6 ilçede 5.5 milyon liralık yatırım yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Karşıyaka, Karabağlar, Buca, Menderes, Bornova ve de Bergama ilçelerinde toplam 5.5 milyon liralık yeni kanal ve de yağmursuyu şebekesi yatırımına başladı.

İZSU 3.2 milyon liralık yatırım yaptı!

İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında su sıkıntısı çeken Aliağa Kalabak, Seferihisar Orhanlı, Bornova Karaçam ve Karabağlar Kavacık köylerinde gerçekleştirdiği 3.2 milyon liralık yatırımı tamamladı; yeni şebekeden su vermeye başladı.

Almana Group 2 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Katarlı Almana Grup iyi arazi bulduğu takdirde Türkiye'ye 2 milyar dolardan çok yatırım yapacağını açıkladı

Akuo Kırşehir'de rüzgâr enerjisi yatırımı yapacak!

Kırşehir'de 148 megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımı için sipariş veren Fransız Akuo'nun hedefi Türkiye'de 5 yılda 2.2 milyar dolarlık yatırım

Chery'den Sakarya-Karasu'daki bataklık araziye yatırım!

Ford'un ardından Çinli Chery de 500 milyon dolarlık yatırım planını `bataklık arazi'ye göre yaptı

Real'den mağazalarını yenilemek için 6 milyon Euro yatırım!

Kubilay Özerkan, "Bu sene, yenileme çalışmaları için 6 milyon avro civarında bir yatırım yapmayı planlıyoruz" dedi

Mersin turizm tesisi yatırımı bekliyor!

Mersin Valisi Hüseyin Aksoy, turizm yatırımcılarına kente yatırım yapmaları çağrısında bulundu

Kuzu Grup Suriye'de AVM ve otel yatırımı yapacak

Kuzu Grup Suriye'de 500 milyon dolarlık AVM ve otel yatırımı yapacak

izsu nerelerde yatırım yapacak Haberi

izsu nerelerde yatırım yapacak


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, metropol 11 ilçede içme suyu ana şebekesi ile evler arasında yer alan ve eskidiği için sık sık arızalanan hatları yeniliyor. Karabağlar, Konak, Karşıyaka, Narlıdere, Bornova ve Buca’da tespit edilen mahalle ve sokaklarda 61 kilometre içme suyu şebekesi, 196 kilometre uzunluğunda branşman hattı yenilenecek. Buca’da 2015 yılı sonunda başlayan çalışmalar Ağustos ayında bitecek. 


Bornova’da Tuna, Çınar, Yıldırım Beyazıt, Rafetpaşa, Gaziosmanpaşa, Yeşilova, Barboros, Birlik, Koşukavak, Meriç, Zafer, Merkez ve Serintepe,  Konak’ta Halkapınar, Güney, Çınar, Atamer, Murat, Millet, Mehmet Ali Akman, Güzelyalı, Göztepe, F.Altay ve Üçkuyular,  Karabağlar’da ise Yaşar Kemal mahallelerinde geçtiğimiz günlerde başlayan şebeke ve branşman yenileme çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak. 6 ilçede süren alt yapı seferberliğinin maliyeti 24 milyon TL’yi bulacak.  


İZSU ayrıca Karabağlar Gazi,...