16 / 05 / 2024

izsu torbalı altyapı sorunu

izsu torbalı altyapı sorunu

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları için İZSU yetkilileri gazetemize bir açıklama yaptı. İZSU yetkilileri mahalleler için projelerin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi bugün!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi 16 Temmuz'da!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 16 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

Torbalı Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez in "hayallerimden biri " dediği devlet hastanesinde çevre düzenlenmesi ve sel baskınlarına karşı altyapı çalışmaları bitmek üzere. Başkan Görmez" Torbalı Devlet Hastanesi bölgemizde önemli bir eksikliği giderecek"

İzmir Torbalı'da yeni caddeler açılıyor!

Hızlı kentleşme, yoğun nüfus artışı ve sanayi alanında kaydettiği gelişmeyle dikkat çeken Torbalı'da, yeni bir caddenin daha altyapı çalışmalarına başlandı. Torbalı Belediye Başkanı Görmez, "Nüfusumuz iki yılda 30 bin arttı. Her ay bir mahalle kuruluyor" dedi.

İzmir Torbalı'ya 27 yeni park!

Sanayideki hızlı gelişmeyle birlikte nüfusu 170 bini aşan Torbalı'da, belediye yeni parklar, sosyal yaşam alanları ve altyapı yatırımları için atağa kalktı.

İZSU’dan Torbalı’ya 8 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı’nın Türkmenköy, Yoğurtçular, Karaot, Korucuk, Özbey, Yeniköy, Ahmetli ve Sağlık mahallelerindeki içme suyu şebekelerini 8 milyon liralık yatırımla yenileyecek.

Torbalı'ya üniversite müjdesi!

İzmir’in parlayan yıldızı Torbalı’ya devlet üniversitesi kurulması için çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez “Torbalı bir üniversiteyi hak ediyor. Altyapımız hazır. En kısa zamanda ilçeye bir üniversite kazandıracağız” diye konuştu

Torbalı Belediyesi'nden eğitime 50 dönüm arsa!

Torbalı Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na arsa tahsisinde bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez " Okullaşma, yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir" dedi.

Torbalı'nın 24 yıllık su sorunu altyapı çalışmalarıyla çözüldü!

Torbalı-Bayındır karayolu üzerindeki Taşkesik mahallesinde 24 yıldır meydana gelen su baskınları, altyapı çalışmalarıyla giderildi. Torbalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sel baskınlarının yaşandığı alana 600 mm çapında su boruları döşedi.

İZSU Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunu çözecek!

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları için İZSU yetkilileri gazetemize bir açıklama yaptı. İZSU yetkilileri mahalleler için projelerin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti

izsu torbalı altyapı sorunu Haberi

izsu torbalı altyapı sorunu

İLÇEDE altyapı sıkıntısı çeken ve günlerce gazetemize konu olan mahallelere İZSU'dan müjde geldi. Subaşı, Çaybaşı, Pamukyazı, Özbey, Yeniköy, Eğerci, Şehitler, Kırbaş, Naime, Tulum, Kuşçuburun, Çapak, Atalan, Bülbüldüre ve Gollüce başta olmak üzere kanalizasyon ve alt yapı sıkıntısı yaşayan bölgelerde önümüzdeki günlerde bir çalışma başlatılacak. Projesi çizilen ve gerekli AR-GE çalışmaları yapılan altyapı sıkıntısı için önümüzdeki günlerde gerçekleşecek ihaleyi alacak olan yüklenici firma ile çalışmalar start verecek. 


4 ADET TERFİ MERKEZİ İZSU

yetkililerinden alınan bilgilere göre Çaybaşı, Subaşı, Özbey, Yeniköy ile Eğerci, Şehitler-Pamukyazı, Kırbaş, Naime Mahalleleri Atık Su Kollektör ve Şebeke projeleri hazırlandı. Proje kapsamında mahallelerin atık suları Torbalı Atık Su Arıtma Tesisine iletilecek şekilde ayarlandı. Proje kapsamında bulunan 4 adet Terfi Merkezi'nin imar planına işlenmesi, terfi merkezi yerlerine İZSU'ya tahsisin yapılması...