04 / 05 / 2024

İZSU Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları

İZSU Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları için İZSU yetkilileri gazetemize bir açıklama yaptı. İZSU yetkilileri mahalleler için projelerin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti.

İzmir Torbalı'da 3 yıl sürecek alt yapı çalışması başlıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı merkezinin 1970'lerden kalma içme suyu şebekesini baştan sona yeniliyor. İZSU, düğmeye bastı: Torbalı’nın 60 mahallesinde 3 yıl sürecek bir alt yapı çalışması başlıyor. Asfaltlanan tüm yolları yeni baştan kazılacak.

İZSU’dan Torbalı’ya 8 milyon TL'lik yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, Torbalı’nın Türkmenköy, Yoğurtçular, Karaot, Korucuk, Özbey, Yeniköy, Ahmetli ve Sağlık mahallelerindeki içme suyu şebekelerini 8 milyon liralık yatırımla yenileyecek.

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Hamdullah-Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat, Torbalı Mahallesi'nin en önemli bölgesine 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı yeni bir proje inşa ediyor.

Torbalı Devlet Hastanesi 2017'de tamam!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Karayolları 2.Bölge Müdürü Abdülkadir Vuraloğlu ve Torbalı Devlet Hastanesi Başhekimi Şenol Topçu, inşaatı devam eden yeni devlet hastanesi civarında incelemelerde bulundu.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

TOKİ Torbalı Konutları'na günde 1500 kişi başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'de inşa edeceği yeni konutlar için Torbalı'yı pilot bölge olarak seçti. İlçede geniş çaplı bir anket çalışması başlatan TOKİ projenin seyrini anket sonucuna göre belirleyecek.

TOKİ İzmir Torbalı'daki 80 konutu satışa çıkardı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, yapımı tamamlanan TOKİ konutlarının açık artırma usulü ile 22-26 Şubat 2016 tarihleri arasında satışının yapılacağı bildirildi.TOKİ tarafından yapılan açıklamada, konutların açık artırma usulüyle satışının yapılacağı vurgulandı

Torbalı’da meydan açılışı iptal!

İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı’nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. İşte kararın ayrıntıları...

Torbalı Meydan projesi tamamlandı!

İzmir'de, Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan ve kentin çehresini değiştirecek meydan projesi çalışmalarında sona gelindi. Projenin açılış tarihi ise 20 Şubat 2016 olarak belirlendi

TOKİ Torbalı'da 5000 konut için ön talep topluyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Torbalı'da 5000 konut inşa edecek. 2+1 planında inşa edilecek konutlar sabit ücretle, aylık taksitlerle satılacak. Ev sahibi olmak isteyen Torbalılılar bu binalardan almak için müracaat edebilecek.

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZSU Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları Haberi

İZSU Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları

İLÇEDE altyapı sıkıntısı çeken ve günlerce gazetemize konu olan mahallelere İZSU'dan müjde geldi. Subaşı, Çaybaşı, Pamukyazı, Özbey, Yeniköy, Eğerci, Şehitler, Kırbaş, Naime, Tulum, Kuşçuburun, Çapak, Atalan, Bülbüldüre ve Gollüce başta olmak üzere kanalizasyon ve alt yapı sıkıntısı yaşayan bölgelerde önümüzdeki günlerde bir çalışma başlatılacak. Projesi çizilen ve gerekli AR-GE çalışmaları yapılan altyapı sıkıntısı için önümüzdeki günlerde gerçekleşecek ihaleyi alacak olan yüklenici firma ile çalışmalar start verecek. 



4 ADET TERFİ MERKEZİ 

İZSU yetkililerinden alınan bilgilere göre Çaybaşı, Subaşı, Özbey, Yeniköy ile Eğerci, Şehitler-Pamukyazı, Kırbaş, Naime Mahalleleri Atık Su Kollektör ve Şebeke projeleri hazırlandı. Proje kapsamında mahallelerin atık suları Torbalı Atık Su Arıtma Tesisine iletilecek şekilde ayarlandı. Proje kapsamında bulunan 4 adet Terfi Merkezi'nin imar planına işlenmesi, terfi merkezi yerlerine İZSU'ya tahsisin yapılması...