30 / 04 / 2024

İztuzu Plajı için kaç imza toplandı

İztuzu Plajı için kaç imza toplandı

Ortaca'daki İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete verilmesine tepki göstermek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan imzalar, PTT Ortaca Şubesi'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla Valiliği ve Türkiye Çevre Koruma Vakfına postalandı...

Antalya'nın Konyaaltı plajı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkarıldı! Tam 89.6 milyon TL'ye!

Antalya Büyükşehir, Türkiye’nin gözde sahil şeridi Konyaaltı’nı 8 yıl süreyle işletilmesi için ihaleye çıkardı. Peki muhammen bedel ve geçici teminat bedeli ne kadar?

Assos'taki kaçak tesis için yıkım kararı!

Çanakkale Assos'ta hayata geçirilen kaçak plaj tesisinin, yıkımı için karar verildi...

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Cumhurbaşkanlığı Konukevi için 30 milyon TL daha harcanacağı iddia ediliyor!

Yapay plaj için denizin kumla doldurulduğu Okluk Koyun'daki yazlık sarayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talebi üzerine yeniden yapılacağı iddia ediliyor.

Hadise Bodrum'da işlettiği plajın parasını ödemedi!

Hadise'nin 2 yıl işletmeciliğini yaptığı Bodrum'daki plaj için ödemesi gereken 1.9 milyon TL'lik borcunu ödemediği iddia edildi..

Kıbrıs Yavuz Çıkarma Plajı otel için kiralandı mı?

Kıbrıs’taki Yavuz Çıkarma Plajı için ihale konusu kapanmıyor. Plajın otel için kiralandığı iddia edildi.

Sakarya Kadınlar Plajı için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali’de inşa edilecek Kadınlar Plajı için altyapı çalışmalarını başlattı. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek yapım ihalesinin ardından ise üst yapıda gerekli işlemler hayata geçirilecek.

Alanya Fortuna Resort'ta bedensel engelliler için plaj!

Türkiye'nin en önde gelen engelsiz projelerinden Fortuna Resort Spa & Wellness Center'ın ilk etabı kullanıma açıldı. Projede bedensel engelliler için plaj yapıldı.

İztuzu Plajı için proresto!

İztuzu'nu Koruma Platformu (İKUP) üyeleri, Dalyan Çevre Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin (DALÇEV), İztuzu Plajı'nda faaliyet göstermesini protesto etti.

İztuzu Plajı'nın işletmesi için açılan davaya red kararı!

Muğla, İztuzu Plajı’nın işletmesiyle ilgili Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan protokolün iptali için DALÇEV'in açtığı davayı reddetti.

İztuzu plajı için çivi bile çakmama sözü!

İztuzu'nun İngiliz ortaklı DALÇEV firmasına verilmesi yöre halkı tarafından tepkiyle karşılanırken, plajın denetiminden sorumlu olan ve işletme hakkını DALÇEV’e kiralayan MUÇEV şirketi Genel Müdürü İbrahim Akoğlu, Habertürk’ün sorularını yanıtladı.

Çeşme'de, plaj işletmeleri Eylül'ün ilk gününde kapılarına kilit vurdu!

Veysi Öncel, Eylül ayının gelmesiyle birlikte plaj işletmelerinin kapılarına kilit vurmasını kınadığını söyledi. Öncel, "3 ay para kazanııp Eylül'ün ilk günü kapatıyorlar. Çeşme için biraz fedakarlık yapmalılar" dedi

İztuzu Plajı için kaç imza toplandı Haberi

İztuzu Plajı için kaç imza toplandı

Ortaca'daki İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete verilmesine tepki göstermek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan imzalar, ilgili kurumlara gönderildi. İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu (İKUP) üyeleri tarafından bir ayda 25 bini sanal ortamda, 13 bin 410'u ise kurulan stantlarda toplanan imzalar, hazırlanan dilekçe ile PTT Ortaca Şubesi'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla Valiliği ve Türkiye Çevre Koruma Vakfına postalandı. Berna Babaoğlu Ulutaş, U Haziran'da başlayan kampanya kapsamında toplanan imzaların 40 bine yaklaştığını söyledi. 



Ege...