30 / 04 / 2024

İztuzu Plajı özelleştirilecek mi

İztuzu Plajı özelleştirilecek mi

Ortaca'daki İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete verilmesine tepki göstermek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan imzalar, PTT Ortaca Şubesi'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla Valiliği ve Türkiye Çevre Koruma Vakfına postalandı...

Adana, Muğla ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Bugünkü 31519 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Adana, Muğla ve İzmir illerinde yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

4 ildeki 5 HES için özelleştirme kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre, dört ildeki 5 Hidroelektrik Santrali, üzerindeki taşınmazlarla birlikte 2025 yılının sonuna kadar özelleştirilecek.

Antalya ve İzmir'de yer alan bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Antalya ve İzmir'deki bazı taşınmazları özelleştiriyor.

15 ilde bulunan 31 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 15 ilde yer alan 31 taşınmaz "satış" usulü ile özelleştirilecek.

13 ildeki 44 taşınmaz ve 1 iş hanı özelleştirilecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Hazineye ait taşınmazların özelleştirilmesi kapsamında 13 ilde bulunan yaklaşık 383 dönümlük 44 taşınmaz ve bir iş hanını satışa sundu. 

13 ilde bulunan 34 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 13 ilde yer alan 34 taşınmaz "satış" usulü ile özelleştirilecek.

10 ildeki 44 taşınmaz özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından,10 şehirde bulunan 44 taşınmaz satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Güllük Liman Sahası özelleştirilecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından (ÖİB) Güllük Liman Sahası 45 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştirilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait gayrimenkul özelleştirilecek!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Hazine arazileri ve santraller özelleştirilecek!

Ülke genelinde hazine arazileri ve bazı taşınmazlar satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan gayrimenkullerin özelleştirme işlemleri 2021 yılı sonuna kadar tamamlanacak. 

Sakarya'daki askeri fabrika özelleştirilecek!

Maliye Hâzinesine ait ve Milli Savunma Bakanlığına tahsisli Sakarya Arifiye'deki askeri fabrika özelleştirme kapsam ve programına alındı. Özelleştirme işlemleri 31 Aralık 2019 tarihine kadar tamamlanacak...

Adana ve Muğla'daki bazı taşınmazlar özelleştirilecek!

Adana'nın Karataş ile Muğla'nın Bodrum ilçelerinde bulunan bazı taşınmazların özelleştirilmesine karar verildi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İztuzu Plajı özelleştirilecek mi Haberi

İztuzu Plajı özelleştirilecek mi

Ortaca'daki İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete verilmesine tepki göstermek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan imzalar, ilgili kurumlara gönderildi. İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu (İKUP) üyeleri tarafından bir ayda 25 bini sanal ortamda, 13 bin 410'u ise kurulan stantlarda toplanan imzalar, hazırlanan dilekçe ile PTT Ortaca Şubesi'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla Valiliği ve Türkiye Çevre Koruma Vakfına postalandı. Berna Babaoğlu Ulutaş, U Haziran'da başlayan kampanya kapsamında toplanan imzaların 40 bine yaklaştığını söyledi. 



Ege...