15 / 05 / 2024

iztuzu plajı özelleştirmesi son durum

iztuzu plajı özelleştirmesi son durum

Ortaca'daki İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete verilmesine tepki göstermek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan imzalar, PTT Ortaca Şubesi'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla Valiliği ve Türkiye Çevre Koruma Vakfına postalandı...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

İzmir Limanı özelleştirmesi iptal edildi!

İzmir Limanı’nın özelleştirilmesi iptal edildi. Özelleştirilmnin iptali ile Türkiye'nin 1 milyar 275 milyon dolarlık net doğrudan yatırımının kaybedildiği açıklandı.

Kalamış Limanı'nın özelleştirmesi davalara takıldı!

Hürriyet gazetesi yazarı Jale Özgentürk bugünkü yazısında Kalamış Yat Limanı'nı kaleme aldı.

Malatya'daki cephe güzelleştirme projesi ruhsata takıldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Hükümet Konağı arkasındaki Atmalı Sokak ile karşı sıranın ön cephelerinde bulunan yapıların dış cephe güzelleştirmesi projesi, birçok binanın inşaat ruhsatı veya yapı kullanma ruhsatlarının bulunmaması nedeniyle iptal oldu.

Muğla İztuzu Plajı'nın tesisleri yenilendi!

Muğla'da geçtiğimiz yıl işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne verilen Dalyan'daki İztuzu Plajı'ndaki tesisler yenilendi. Plaja 112 istasyonu kuruldu, karadan ulaşımın olmadığı yerlerden hastaların kanaldan taşınması için bot tahsis edildi.

ÖİB 5 hidroelektrik santrali özelleştirecek!

ÖİB, Çamlıca 1 HES, Almus Barajı ve hidroelektrik santrali, Köklüce Barajı ve hidroelektrik santrali ile Menzelet Barajı ve hidroelektrik santralini özelleştirecek. Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım AŞ'nin özelleştirmesi de bu dönemde ön planda olacak.

Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirmesi meclis gündeminde!

HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik Özkan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığına verdiği önergede, Muş Şeker Fabrikası’nın özelleştirme kapsamına alınmasının nedenini sordu.

Seydişehir Eti Alüminyum fabrikasının özelleştirmesi iptal olacak mı?

Seydişehir Eti Alüminyum A.Ş. özelleştirmesi ve Anayasa Mahkemesi kararıyla ilgili soru önergesini Maliye Bakanı Naci Ağbal yanıtladı. Bakan Ağbal Cengiz İnşaat'tan, söz konusu tesislerin geri alınmayacağını belirtti.

İztuzu Plajı'ndan tahliye edilen DALÇEV yetkililerinden suç duyurusu!

İztuzu Plajı'nda işgalci olduğu ileri sürülerek Muğla Valiliğinin kararıyla tahliye edilen DALÇEV yetkilileri, suç duyurusunda bulundu.

İztuzu Plajı tahliye edildi!

Muğla Valiliğinin kararı doğrultusunda, DALÇEV AŞ'nin 1 numaralı büfedeki faaliyetleri kolluk kuvveti marifetiyle sonlandırılarak, plaj Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yetkililerine teslim edildi

DALÇEV, İztuzu Plajı'ndan tahliye ediliyor!

Muğla Valiliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın gönderdiği yazı üzerine Muğla’nın Ortaca İlçesi’nin dünyaca ünlü İztuzu Plajı’nda işgalci konumunda olduğu belirtilen DALÇEV jandarma nezaretinde tahliyesine başladı.

İztuzu Plajı için proresto!

İztuzu'nu Koruma Platformu (İKUP) üyeleri, Dalyan Çevre Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin (DALÇEV), İztuzu Plajı'nda faaliyet göstermesini protesto etti.

iztuzu plajı özelleştirmesi son durum Haberi

iztuzu plajı özelleştirmesi son durum


Ortaca'daki İztuzu Plajı'nın özel bir şirkete verilmesine tepki göstermek amacıyla başlatılan kampanya kapsamında toplanan imzalar, ilgili kurumlara gönderildi. İztuzu Kumsalını Kurtarma Platformu (İKUP) üyeleri tarafından bir ayda 25 bini sanal ortamda, 13 bin 410'u ise kurulan stantlarda toplanan imzalar, hazırlanan dilekçe ile PTT Ortaca Şubesi'nden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Muğla Valiliği ve Türkiye Çevre Koruma Vakfına postalandı. 

Berna Babaoğlu Ulutaş,  Haziran'da başlayan kampanya kapsamında toplanan imzaların 40 bine yaklaştığını söyledi. 


Ege...