29 / 04 / 2024

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022, Son gün ne zaman? İşte İstanbulkart kişiselleştirme ekranı!

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?



İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) için son tarih açıklandı. İstanbulkart kişiselleştirme ile kartların kaybolması halinde bakiyeler koruma altına alınacak, milli ve dini bayramlarda ücretsiz kullanım hakkı bulunacak. Peki, İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022? İstanbulkart kişiselleştirme ile ilgili ayrıntılar...

İstanbulkart aylık abonman ücretleri ne kadar? Toplu taşımaya zam mı geldi? 21 Temmuz 2022 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön