16 / 05 / 2024

istanbul kart kişiselleştirme

istanbul kart kişiselleştirme

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) ile ilgili yeni detaylar açıklandı. İstanbul kartının kaybedilmesi durumunda bakiye korunacak Kişiselleştirme için son tarih verildi. Peki İstanbulkart kişiselleştirme nasıl ve nereden yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi açıkladı! Bayramda ulaşım ücretsiz olacak...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine toplu ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Kart artık minibüslerde de geçerli!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), tarafından yapılan açıklamada İstanbul Kart minibüslerde de kullanmaya başlandı. Yapılan açıklama kapsamında pilot uygulama için Arnavutköy ilçesindeki minibüsler seçildi.

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Kart borcu kredi borcunu ilk kez solladı! Temmuz ayında 180 bin kişi takibe düştü!

İnsanların geçinebilmek için kredi ve kredi kartı kullanımına ihtiyacı arttıkça geri ödenemeyen borçlarda da resmen patlama yaşanıyor. Bu kapsamda, temmuz ayında 180 bin kişi kart borcu nedeniyle takibe düştü.

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.

Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! O kişilerin hesabına 2 ayda bir 400 TL yatacak! TC kimlik kartıyla PTT'den hemen alacak!

Devlet dar gelirli vatandaşlara desteklerine devan ediyor. Aile Bakanlığı müjdeyi verdi! O kişilerin hesabına 2 ayda bir 400 TL yatacak! TC kimlik kartıyla hemen alacak. İşte destekten faydalanacak kişiler ve aranan şartlar...

Twitter’ın bu özelliklerini çok beğeneceksiniz! İşte yeni fonksiyonlar

Twitter, kullanıcılara DM’leri için daha geniş bir emoji tepkisi seti sağlamanın yanı sıra, potansiyel olarak, uygulamadaki hızlı tepkilerinizin kişiselleştirilmesini sağlamanın yollarını arıyor.

İstanbul kartı olanlar yaşadı! Yeni bir özellik daha geldi! Doya doya harcayabileceksiniz!

İstanbulluların ulaşım için kullandığı İstanbulkart'ın sunduğu avantajlar artarak devam ediyor. Önceden sadece ulaşımda kullanılan İstanbulkart bir yeni özellik daha kazandı. Artık sadece ulaşımda değil aynı zamanda alışverişte de kullanılacak kartın detaylarına bakalım…

İstanbullular dikkat! Yılbaşında değişiyor! Bunu yapmayan faydalanamayacak!

İstanbulkart kullananlar için 1 Ocak 2023'ten itibaren yeni bir dönem başlıyor. Ulaşımda kullanılan İstanbulkartların kişiselleştirilmesi gerekiyor. Buna göre, kişiselleştirilmeyen kartları kullananlar kişiler bundan böyle, özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklard

istanbul kart kişiselleştirme Haberi

istanbul kart kişiselleştirme

İstanbulkart özelleştirmesi (kişiselleştirme) için son tarih açıklandı. İstanbulkart kişiselleştirme ile kartların kaybolması halinde bakiyeler koruma altına alınacak, milli ve dini bayramlarda ücretsiz kullanım hakkı bulunacak. Peki, İstanbulkart kişiselleştirme nasıl yapılır 2022? İstanbulkart kişiselleştirme ile ilgili ayrıntılar...

İstanbulkart kişiselleştirme mobil uygulama ve internet sitesi üzerinden yapılabilecek. Milli ve dini bayramlarda ücretsiz kullanım için İstanbulkart'ın kişiselleştirilme yapılması gerekiyor.

İSTANBULKART KİŞİSELLEŞTİRME İÇİN SON GÜN NE ZAMAN? 

İstanbulkart kişiselleştirme son tarihi açıklandı. Kişiselleştirme için verilen son tarih ise 31 Aralık 2022 olarak belirtildi.

Peki, İstanbulkart tarifesi değişti mi? İşte ayrıntılar...