28 / 04 / 2024

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güleç, kredi kartı taksit sayılarına yönelik açıklama yaptı. Başkan Güleç, iç piyasada mobilya satışlarını arttırmak amacıyla kredi kartı taksit sayısında bir iyileştirme talep ettiklerini söyledi.



Başkan Güleç, “Mobilya çoğu zaman taksitle alınmayı tercih edilen bir ürün. Mevcut mobilya satışlarında taksit tutarı 9 ay ile sınırlı durumda. Bu taksit tutarı insanların ihtiyacını karşılamakta yetersiz kalıyor. Bize göre en az taksit tutarı 18 ay olması gerekiyor. Mevcut koşullar nedeniyle mobilya fiyatları da arttığı için, insanların rahat bir şekilde alışveriş yapabilmeleri taksit sayısının artmasına bağlı” dedi.

Mobilya sektöründe kredi kartı taksit sayısında iyileştirme talebi

dunya.com’un haberine göre, MOSFED olarak bu kapsamda isteklerini ilgili makamlara ilettiklerini ifade eden Başkan Güleç, “İnşallah isteğimizin makul bir şekilde karşılık bulacağını umuyoruz. Zira bir ihtiyaç haline geldi. Bu özellikle imalat sektörü konusunda bir ihtiyaç haline geldi” şeklinde konuştu.

Peki, Ahmet Güleç, konuya ilişkin olarak başka neler söyledi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön